- Reaction score
- 21.933
:happy_9:
Το ίδιο (και περισσότερο) κι αυτοί για εσένα ξέρεις. :cool_11::cool_11:
Θα έγραφα πολλά (για να μηδενίσω κι εγώ με τη σειρά μου :happy_6, αλλά με τέτοιες απαντήσεις... βαριέμαι. "happy_1"
Κοίτα είναι απλό, η παίρνεις τον δρόμο τις Ιθάκης που όπως λέει και ο Αναμουρλίδης ο όποιος είναι μακρύυυυυυυυς, η τα παρατάς και φεύγεις, μέση λύση δεν υπάρχει. Μικρός σε ηλικία είσαι από ότι βλέπω είσαι δεκαοχτάχρονο έχεις όλο το μέλλον στα πόδια σου. Εσύ αποφασίζεις. Και για να εξηγηθώ , δεν προσπαθώ να σε κάνω να παραιτηθείς από συντονιστής, αλλά προσπαθώ να σου πω ότι αφού η κατηγορία σε επέλεξε για συντονιστή είσαι υποχρεωμένος να την υποστηρίζεις. Είναι τόσο απλό. Ξανά, επαναλαμβάνω, εσύ αποφασίζεις… :smoking:Όλο απορίες είσαι... :cool_11:
Δηλαδή για να με εκφράζει το hiend (όπως εσύ προφανώς το έχεις εμπεδώσει) τι πρέπει να κάνω?
- Κατά τα άλλα ξέρεις, υποκλίνομαι στην εμπειρία σου... :happy_4:
Εγώ? Δεν απορρίπτω τίποτα, ακούω από εκεί ακούω από εδώ, έχω εμπειρία, κρίνω, και όπου διαφωνώ έχω άποψη.Εσύ ποιόν δρόμο έχεις πάρει?... :cool_11::cool_11::cool_11:
:respect::respect:...έχω εμπειρία...
+1000000Βρε σεις, αφήστε το θέμα με τις ακίδες να εξελιχθεί...:happy_9:
Στον δικό μου χώρο στα δικά μου ηχεία, οι ακίδες ανάλογα σε τι υλικό θα στηριχθούν, έχω αλλαγές στον ήχο, τόσο στο χαμηλό, ιδιαιτέρως όμως στην μεσαία περιοχή.
Υπόψιν ότι το πάτωμα είναι απο μαρμάρο.
Δεν χρειαζονται και μετρησεις βεβαια αν εχεις παλιο ξυλινο δαπεδο-με λαστιχα σιλικονης αναμεσα σε αυτο και τα ηχεια,η καθαροτητα στον ηχο και ο αποσυντονισμος του δαπεδου ειναι πληρως αισθητα.Μια μελέτη του Bob Katz στο στούντιό του. Χρειάζονται ακίδες τα Kii;
Τα αποτελέσματα δίνουν τροφή για σκέψη. Είναι σαφές ότι οι δύο τρόποι στήριξης έχουν μετρήσιμη διαφορά στην απόκριση των ηχείων.
Συνάδελφε έχουμε τα ίδια ηχεία.Νεος στο forum επεσα πανω σε.....καυγα,
Ερωτηση εχω τα Chario academy millenium 2 με τις εργοστασιακές βασεις. Οι βασεις ακουμπάνε σε πλακάκι απο γρανίτη και τα ηχεια επανω στις βασεις. Ειναι το σωστο?
Αν οχι ποια ειναι μια καλη προταση? αυτη την στιγμη το αποτελεσμα ειναι καλο αλλα σαν κατι να λειπει!