- Reaction score
- 26.607
ΟΧΙ...να σαι καλά
νόμιζα ότι εγώ είμαι μόνο ο βλαμμένος![]()
ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ....
ΟΧΙ...να σαι καλά
νόμιζα ότι εγώ είμαι μόνο ο βλαμμένος![]()
μου θύμισε κομμουνιστική αφίσαΥγεία, κ@@λα και Επανάσταση: Σάλος με το επετειακό γούρι του Μουσείου Μπενάκη
![]()
«Υγεία, κ@@λα και Επανάσταση: Σάλος με το επετειακό γούρι του Μουσείου Μπενάκη - iefimerida.gr
Ενα από τα γούρια του Μουσείου Μπενάκη για το 2021 έγινε τις τελευταίες ώρες viral, προκαλώντας έντονη κριτική, σε σημείο που το Μουσείο «κατέβασε» τη σχετική σελίδα στο e-shop του. Απεικονίζει τη Μαντώ Μαυρογένους όπως δεν την έχουμε ξαναδεί.www.iefimerida.gr
Κομμουνιστική η χιτλερική.μου θύμισε κομμουνιστική αφίσα![]()
αυτή παραπέμπει σε αγρότισσα έτσι όπως είναιΚομμουνιστική η χιτλερική.
Κυκλοφόρησε μάλιστα σε λίγα κομμάτια για να γίνει και συλλεκτικό...Υγεία, κ@@λα και Επανάσταση: Σάλος με το επετειακό γούρι του Μουσείου Μπενάκη
![]()
«Υγεία, κ@@λα και Επανάσταση: Σάλος με το επετειακό γούρι του Μουσείου Μπενάκη - iefimerida.gr
Ενα από τα γούρια του Μουσείου Μπενάκη για το 2021 έγινε τις τελευταίες ώρες viral, προκαλώντας έντονη κριτική, σε σημείο που το Μουσείο «κατέβασε» τη σχετική σελίδα στο e-shop του. Απεικονίζει τη Μαντώ Μαυρογένους όπως δεν την έχουμε ξαναδεί.www.iefimerida.gr
ΟΝΤΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΟΕΙΠΩΜΕΝΑ.Η ημερομηνία έχει συμβολική αξία.