- Reaction score
- 11.340
Αφού πάντα θα ακούγεται το χρατς χρουτς.Σε blind test πάντως κολώνετε να παίξετε μπαλίτσα ( and you know why )
Αφού πάντα θα ακούγεται το χρατς χρουτς.Σε blind test πάντως κολώνετε να παίξετε μπαλίτσα ( and you know why )
Σιγά μην το άφηνα στην τύχη αυτό... ripάρουμε tracks και κάνω την απαραίτητη επεξεργασίαΑφού πάντα θα ακούγεται το χρατς χρουτς.
Δεν νομίζω ότι το dune με το oppo και υπολογιστή μπορεί να παίξει υψηλού επιπέδου μουσική . Είναι πολύ εισαγωγικά. Λογικά να σου ακούγεται το πικάπ καλύτερο. Να πω ότι έβαζες κάτι τι προκοπής σε ψηφιακό ...Εντάξει είναι ιεροτελεστία η ακρόαση από αυτό το μέσο.... όμως και να ρίχνει σε ήχο σε όλες τις σύγχρονες υποτίθεται πηγές?
Dual 505-4 + ortofon blue
vs...
Oppo 95, htpc, dune.
Φοβερό κομμάτι Γιάνναρε για τεστάρισμα συστήματος και δεν έχω αξιωθεί ακόμη να το πάρω σε βινύλιο.Χωρίς να είμαι ιδιαίτερα υπέρ του βινυλίου , όποιος το γουστάρει μεγειά του και χαρά του.
Ομως έχω να πω ένα πράμα στον Πέτρο και όλους όσοι πιστεύουν ότι σε blind test ξεχωρίζει το βινύλιο από τα χρατς χρουτς.
Κάποτε είχα την ίδια κόντρα με τον κοντολέτα.
Για το ποιό ακούγεται καλύτερα και αν παίζουν χρατς και ιστορίες.
Εψαξε βρήκε και κατέβασε το children of sanchez chuck manzione , σε flac , και το έφερε για blind test.
Η ήττα που έφαγε ήταν όλη δική του.
Ποτέ δεν κατάφερε να ξεχωρίσει το βινύλιο με τα χρατς από το flac.
Ποτέ δεν κατάφερε να βρεί ποιό έπαιζε καλύτερα.
Συνήθως μπέρδευε το ένα με το άλλο.
Αυτό που του ακουγόταν καλύτερα στο τέλος ήταν το βινύλιο το ταπεινό to συμπιεσμένο.
Υπάρχει στο TIDAL σε πολύ καλή έκδοση , το άκουσα προ ημερών και έπαθα.Φοβερό κομμάτι Γιάνναρε για τεστάρισμα συστήματος και δεν έχω αξιωθεί ακόμη να το πάρω σε βινύλιο.
Θα μας φάνε λάχανο τα παλιο streaming γ@μώ το!!
Ε ναι ρε συ. Πως θα παίξει αν δεν ειναι σωστά και ταιριασμένα αυτά μεταξύ τους;Προφανώς , δεν ήταν μόνο το βινύλιο που έκανε την "διαφορά" , το οποίο είναι και χιλιοπαιγμένο , αλλά και η κεφαλή και το phono stage του προ που έχω.
Είχα βάλει hashimoto , αλλά αργότερα που άλλαξα προ τα πούλησα.Ε ναι ρε συ. Πως θα παίξει αν δεν ειναι σωστά και ταιριασμένα αυτά μεταξύ τους;
Γιάννη αν θυμάμαι καλά σε θέμα δικό σου που είχα διαβάσει προ δεκαετίας περίπου είχες βάλει και step up ή θυμάμαι λάθος;
Μεταχειρισμένο φαντάζομαι ότι θα το βρω σχετικά εύκολα. Απλά όποτε βάζω παραγγελία το ξεχνάω το ρημάδι.Δεν γνωρίζω αν υπάρχει ακόμα σε βινύλιο για αγορά.
Υπάρχει σε αμερικάνικη κόπια?
Στο αγοράζωΠαρομοίως.
Δεν το έχουν μόλις κοίταξα.
Δεν το πουλάω Στέλιο.Στο αγοράζω
Ναι ρε. Πλάκα κάνω. Σιγά μην το δώσεις.Aκυρο , το έχουν . Κάνει μ@λακίες το search engine τους.
Δεν το πουλάω Στέλιο.