mouseslept
Buckalis Επαγγελματίας
- Reaction score
- 343
Δεν πας καλα τοτε... αλλαξε χομπυ γιατι δεν ξερεις (κυριολεκτικα) τι σου γινεται...
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ.... κατρακυλανε και ειναι κοντα στο "κλεισιμο"....Τουλάχιστον ένα warning το βλέπω μέχρι το τέλος της εβδομάδος!
Πόσο έξω έπεσες....Τουλάχιστον ένα warning το βλέπω μέχρι το τέλος της εβδομάδος!
Ποιοί καλέ κατρακυλάνε;ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ.... κατρακυλανε και ειναι κοντα στο "κλεισιμο"....
και το κυριοτερο... δεν εχουν αντιλογο!
ετοιμο το είχες το δευτερο ακαουντΑποδυκνύεται με τον καλλύτερο τρόπο αυτό που λέει ο Ο/Ρ... "δεν εχουν αντίλογο" είπε...
...από τις 21/01/2021ετοιμο το είχες το δευτερο ακαουντ
Είναι ο ίδιος με άλλο account ή άλλο άτομο; Λέγε γιατί θέλω να του απαντήσω αν είναι άλλος.ετοιμο το είχες το δευτερο ακαουντ
κατά 99% εγώ είμαι βέβαιος χωρίς να τσεκάρωΕίναι ο ίδιος με άλλο account ή άλλο άτομο; Λέγε γιατί θέλω να του απαντήσω αν είναι άλλος.
Αποδυκνύεται με τον καλλύτερο τρόπο αυτό που λέει ο Ο/Ρ... "δεν εχουν αντίλογο" είπε...
θα μετρήσεις μαζί μου αντίστροφα από το 100?δεν έχουν αντίλογο, γιατί δεν υπάρχει αντίλογος!
έχουμε ηλίθιο, γιατί υπάρχει ηλίθιος!δεν έχουν αντίλογο, γιατί δεν υπάρχει αντίλογος!