D
Deleted member 48513
Guest
Στο θέμα μας παρακαλώ..
Πρώτον, πας να αναλύσεις το γιατί μπορεί να κάνει λάθος κάποιος που εκφράζει εμπειρική προσωπική άποψη, πράγμα που δεν έχει αξία, καθώς είναι αυταπόδεικτο.Θαθελα ναξερα... καταλαβαινεις τον παραλογισμο των "σχολιων σου"?
Ρωτας τον συνομιλητη σου με το (ατεκμηριωτο) που θετεις αυθαιρετα εσυ σαν τεκμηριο "Αν δεν σηκώνει λάθη η άποψή σου... "?
Αλλοιως δεν θα ηταν αποψη!
Ασε που αμα ακουσεις το συστημα του (το ξαναλεω... με 2Α3 (προφανως) παιζει - εστω και "κινεζικο" με τους συμβιβασμους τιμης που εχει) θα το πας για σκουπιδια το δικο σου...
Οπότε να πάρουμε όλοι από έναν κινέζικο λαμπάτο ενισχυτή 4 βατ με 100 ευρώ (ή 200 ή 300 δεν έχει σημασία) και ένα ηχείο 95 dB και είμαστε οι καλυτερότεροι όλων! Ούτε TLA, ούτε AR ούτε Atma , ούτε τίποτε >300 ευρώ!Kοιταξε... η "λογικη" του συνομιλητη σου (πριν) ειναι απλη... ειπε πρωτος οτι εσυ λειτουργεις με "την λογικη της παρατηρησης" και αυτος με "επιστημονικα δεδομενα" οποτε, εντελως αυθαιρετα τα οικοιοποιηθηκε και τα δυο... και σε εβαλε απεναντι τους (οχι απεναντι του) ενω συμβαινει το εντελως αντιθετο!
Ειναι γνωστη "πολιτικη τακτικη" που την χρησιμοποιουν καποιοι εις γνωση τους προκμειμενουνα εμφανιστουν "ποιο γνωστες" και εσυ "λιγος"...
"Γραψτους" και συννεχισε να ακους το συστημα σου για να επικοινωνεις με την μουσικη που ακους, οσο καλλυτερα μπορεις... Ο μονος λογος να εχεις καποιο συστημα αλλωστε...
Γουιθ μπάμιες!Τσικενς
Ποτε τοπα εγω αυτο?Οπότε να πάρουμε όλοι από έναν κινέζικο λαμπάτο ενισχυτή 4 βατ με 100 ευρώ (ή 200 ή 300 δεν έχει σημασία) και ένα ηχείο 95 dB και είμαστε οι καλυτερότεροι όλων! Ούτε TLA, ούτε AR ούτε Atma , ούτε τίποτε >300 ευρώ!
Επειδή την προηγούμενη φορά που το έγραψες και σε ρώτησα, δεν απάντησες, ας δοκιμάσω άλλη μια φορά:To στοιχημα ισχυει...
Lenco L78 Idler + AudioQuest PT-9 + "δικο μου" καλωδιο βραχιονα στην phono ενος παλιου AR SP-6B εναντιον οποιου ψηφιακου μεσου θελετε... οσο κι αν κοστιζει!
Το χανω η το χανετε!
Καποιος που δεν ειναι chicken?
Θα του δωσω και (πικρο) μυγδαλακια για αποζημιωση! ...και κουφος ακουει την διαφορα υπερ του πικαπ!
Έχεις κάποιον αντικειμενικό κριτή ο οποίος θα αποφασίσει ποιο είναι το καλύτερο έτσι ώστε να χάσει ο άλλος ή θα εμπιστευτείτε τα αυτιά σας;
...εντάξει, σαν ισοπέδωση το ακούω αυτό, πέρα από κάθε λογική ή επιστημονική/τεχνοκρατική άποψη!Ποτε τοπα εγω αυτο?
Κατ΄αρχας δεν κανει 100, ουτε 300... κατα δευτερο, αυτο που (ουσιαστικα) λεω εγω, ειναι οτι το SET κανει τεραστια διαφορα απο τα "πους-πουλακια"/"τετζερεδες" που ακουν οι περισσοτεροι... Αν αντεχεις ΤLA, παρε TLA... Aν δεν αντεχεις TLA, παρε Cary, αν δεν αντεχεις ουτε αυτο, παρε ποιο κατω... παρε "κινεζικο"... απο το να πεταξεις τα λεφτα σου σε "τετζερεδες" που ακουγονται σαν "αντε μην πω", θα ακουσεις πολλες κλασσεις ανωτερα..,. αυτο λεω!
10 κριτες, οι μισοι δικοι σου επιλογη και σου χαριζω το 6-4 υπερ μου (10-0 θα ερθει ετσι η αλλοιως)!Επειδή την προηγούμενη φορά που το έγραψες και σε ρώτησα, δεν απάντησες, ας δοκιμάσω άλλη μια φορά:
Ακουσε το οπως θελεις, ....αυτο που δεν εχεις ακουσει ποτε σου!...εντάξει, σαν ισοπέδωση το ακούω αυτό, πέρα από κάθε λογική ή επιστημονική/τεχνοκρατική άποψη!
Α, εντάξει τότε.10 κριτες, οι μισοι δικοι σου επιλογη και σου χαριζω το 6-4 υπερ μου (10-0 θα ερθει ετσι η αλλοιως)!
Αφού τα ψηφιακά είναι μούφα, τι το θες;Τι ψηφιακο θα "φαω" τσαμπα?
1. Χρησιμοποιω ψηφιακα για να ακουω το βινυλιο τσαμπα και να κρινω αν το θελω να το παρω,Αφού τα ψηφιακά είναι μούφα, τι το θες;![]()
Σοβαρά τώρα? Από που και ως που αυτή η αγενέστατη οικειότητα μαζί μου? Με ποιο δικαίωμα?Άμα είναι να κλάψεις, σταματάω.
Και γω όμορφα μίλησα, εξηγώντας απλώς πως διατύπωσες λανθασμενη άποψη, κάτι που έχει αποδειχθεί.
Αν δε σηκώνει λάθη η άποψή σου, δε της φταίω εγώ, και δεν είναι αγένεια να σου λεν ότι κάνεις λάθος.
Χαίρομαι που ξαλαφρωσες!Εντάξει μου έφυγε τώρα!
Ναι, χρειάζεται και το λίγο τσίτωμα που και που!Χαίρομαι που ξαλαφρωσες!
Εγώ με ένα μαλτ και παπαγανοπουλο Βουτσά στο άλφα, είμαι οκ!![]()