Mr Spock
demokratischer - sektor
- Reaction score
- 52.281
... πολύ ενδιαφέρουσα η πρόταση για μια βασική "βαθμολογία" , τών υπό δοκιμή συσκευών
Αλλάζουμε;- τό βρήκα Εξάρχεια συνοδεία του ...
John Tropea - Livin' In The Jungle
View credits, reviews, tracks and shop for the 1979 Vinyl release of "Livin' In The Jungle" on Discogs.www.discogs.com
Ευχαριστώ για την ενημέρωση! Μας είχαν πει από Δευτέρα εκτός Αττικής.Και στον Βόλο υπάρχει. Πήρα τον Barenboim. Είδα και το BluRay με Verdi, Και τον Robbie Williams από ένα, και 3 Tropea.
Και που δεν είναι εξαιρετικός?Εξαιρετικός ο Barenboim στις παραλλαγές! Καλή ακροάση
Ευχαριστώ για το σχόλιο!... πολύ ενδιαφέρουσα η πρόταση για μια βασική "βαθμολογία" , τών υπό δοκιμή συσκευών
Θα συμφωνήσω απόλυταΚαι που δεν είναι εξαιρετικός?
Θρύλος!!
Στείλτε μου διεύθυνση να σας στείλω τον TropeaΑλλάζουμε;
Εγώ πέτυχα τον Μπαρενμπόιμ.
Αστειευόμουν, θυμήθηκα τα χρόνια του Δημοτικού που συλλέγαμε "χαρτάκια" ή "τσιγκάκια".Στείλτε μου διεύθυνση να σας στείλω τον Tropea
Καλησπέρα!Αστειευόμουν, θυμήθηκα τα χρόνια του Δημοτικού που συλλέγαμε "χαρτάκια" ή "τσιγκάκια".
Μερικά ήταν τόσο σπάνια που, και ζάχαρο να πάθαινες από τις πολλές γκοφρέτες, μόνο με ανταλλαγή μπορούσες να τα αποκτήσεις!
Ευχαριστώ πάντως!
Με την ευκαιρία θα ήθελα να επισημάνω κάτι, ως αναγνώστης του περιοδικού:
Από τις δοκιμές απουσιάζουν εντελώς οι μετρήσεις και προφανώς πρόκειται για πολιτική του περιοδικού. Νομίζω όμως ότι θα μπορούσαν να φανούν χρήσιμες, τουλάχιστον κάποιες από αυτές.
Παράδειγμα:
Στην δοκιμή του ηχείου Κλιπς 600 (γενικά επαινετική), εάν υπήρχαν μετρήσεις οι οποίες θα επέτρεπαν να εκτιμήσει κάποιος το κατά πόσον είναι δύσκολο φορτίο για έναν ενισχυτή, θα βοηθούσαν τον δυνητικό αγοραστή στην επιλογή του κατάλληλου ενισχυτή.
Το λέω αυτό επειδή στον γνωστό ιστότοπο audiosciencereview το ηχείο φαίνεται να έχει ελάχιστη αντίσταση 3,2 Ωμ, ενώ ο κατασκευαστής το δηλώνει ως 8 Ωμ.
Εάν μας ρωτούσε κάποιος με πόσες λέξεις θα μπορούσαμε να εκφράσουμε την έννοια του καλού ήχου σε λογικά χρήματα η απάντηση μας θα ήταν δύο. Και πιο συγκεκριμένα οι εξής δυο: Ενεργό ηχείο. Ή μάλλον πιο σωστά τρεις. Καλοφτιαγμένο ενεργό ηχείο!
Ο δικός μας @billpeppas;Συντάκτης: Βασίλης Πέππας
Ο δικός μας @billpeppas;
Θα μπορούσες να προτείνεις σαν τι ύλη θα ήθελες;Και πάλι δεν είναι ισορροπημένο τεύχος, η ύλη μοιάζει φτωχή. Συν ότι υπάρχουν κοινά μηχανήματα προς δοκιμή και με παλαιότερα τεύχη του Ήχου.