wizzy
Music is our (Supernatural) friend!
- Reaction score
- 21.762
Απόψε έχει σουβλάκια σε ελληνική πίτα με εκλεκτή παρέα. Αν προλάβω, θα φωτογραφίσω.
Κάτσε να πα να ρωτήσω ντη μπεθερα.... Τι μου κάνεις τώρα και δε θέλω πολλά πολλά....ελια ειν' το κρεας ?
Ο'ι - μη καμεις πραμα - αστηνε κια που αρνευγει ...Κάτσε να πα να ρωτήσω ντη μπεθερα.... Τι μου κάνεις τώρα και δε θέλω πολλά πολλά....
Άσε που βλέπω γκαζόν από πάνω...Το τυρί που είναι?
ή θα έχει κιμά ή θα έχει τυρί....Το τυρί που είναι?
Αμ, δεν πρόλαβα... Περάσαμε καλά, πάντως, αυτό έχει σημασία!Απόψε έχει σουβλάκια σε ελληνική πίτα με εκλεκτή παρέα. Αν προλάβω, θα φωτογραφίσω.
Τελειώσανε μόλις οι γίγαντες. Για να πάρει κατι πιο ακριβό .... τρομερό κλίπ .... η δύναμη του χιούμορ. 100 νοήματα σε 20 δευτερόλπετα.
Έτσι είναι, σε σχέση με αυτό το εκλεκτό φαγητό όλα τα υπόλοιπα βρωμάνεείχα κάτι ρημαδομακαρόνια στο τάπερ αλλά όταν τα έβγαλα μυρίζανε , είχαν και γεύση ύποπτη και αποφάσισα να φάω κάτι πιο εκλεκτό
View attachment 218780
. . .
Καθόμαστε να φάμε και με την πρώτη μπουκιά μού ήρθε αηδία. Η μυρωδιά χάλια, η υφή μπερδεμένη και ενοχλητική. Όσο για τη γεύση... φασολίλα, χωματίλα, αίσχος.
Ο μικρός, αφού έφαγε μια μπουκιά, σηκώθηκε να βάλει νερό και ακόμα δεν έχει γυρίσει, τρεις ώρες μετά. Πήγε στους φίλους του δίπλα νηστικός.
Η σύζυγος την έφαγε με δυσκολία. Δεν της άρεσε καθόλου αλλά επέμενε ότι έπρεπε να δοκιμάσουμε. ΟΥΣΤ!
| Δεν ζει κανείς μ’ αυτά που τρώει, αλλά μ’ αυτά που χωνεύει. Αλέξανδρος Δουμάς, 1802-1870, Γάλλος συγγραφέας |