- Reaction score
- 9.285
Αι μωρή εσύ που πιάστηκες απ' την τρίχα!Κακώς ασχολείσαι
Ούτε τι πάνελ φοράει ο προβολέας του ξέρει..
Δεν ξέρει τι είναι κάδρο και η επιλογή του...
Αι μωρή εσύ που πιάστηκες απ' την τρίχα!Κακώς ασχολείσαι
Ούτε τι πάνελ φοράει ο προβολέας του ξέρει..
Δεν ξέρει τι είναι κάδρο και η επιλογή του...
Δεν έχω καμία ανάγκη να αποδείξω τι ξέρω και τι κατάλαβα.Τώρα λες...
Δεν άλλαξα τίποτα σε όσα λέω. Εσύ καταλαβαίνεις ότι θες.Δε θα στα αραδιασω αυτά που έλεγες πριν,
Είπες ότι τα panel είναι τάδε και σύμφωνα με τον τάδε πίνακα πρέπει να κάνουμε αυτό. Ψάξε.Αυτό που το είπα τώρα;
Μόνο σου τα είπες σε προηγούμενη σελίδα. Εγώ δεν έβγαλα τίποτα.Βγάζεις και στατιστικές για τα σπίτια των αλλωνων.
Αν μου έκανες και χάρη ζητώ συγνώμη που σπατάλησα το χρόνο σου.Αϊντε παράτα μας, αρκετά ασχολήθηκα με σένα.
Συμφωνούμε ότι διαφωνούμε και πάμε παρακάτω.Δεν αξίζεις το διάλογο
Έχω αναφέρει παραπάνω πως προτιμώ 16:9, γιατί και εγώ βλέπω αρκετό 16:9 περιεχόμενο (πχ αθλητικά events) αλλά και αρκετά από τα παιδικά είναι 16:9 (δε βλέπουν μόνο Pixar και Disney)Τα λεφτά είναι το πρόβλημα του ανθρώπου όχι το aspect ratio (άσε που εξακολουθούμε να μην ξέρουμε το περιεχόμενο που θα βλέπει ο ανθρωπος εκει).
Κανα playstation / xbox θα βάλεις για τα παιδιά (λέμε τώρα!) ?Έχω αναφέρει παραπάνω πως προτιμώ 16:9, γιατί και εγώ βλέπω αρκετό 16:9 περιεχόμενο (πχ αθλητικά events) αλλά και αρκετά από τα παιδικά είναι 16:9 (δε βλέπουν μόνο Pixar και Disney)
Πιθανόν, τώρα παίζουν στο PC και στα tablet.Κανα playstation / xbox θα βάλεις για τα παιδιά (λέμε τώρα!) ?
συνηθισμένο φαινόμενο σε κάθε νήμα του σάιτ.....''''''ο άνθρωπος ήρθε εδώ για βοήθεια μετά την ήττα από τον ''ειδικό'' που σβούριξε το κεφάλι του.....και τον έχασαν και από πελάτη με τις εκτός προδιαγραφών λογικής προσφορά που του έδωσαν
και κάνουμε ακριβώς τα ίδια'''''
ευκολα κανουμε πολλες φορες το λαθος να μιλαμε ελαφρα τη καρδια για τα λεφτα των αλλων...οταν προκειται ομως για τα δικα μας αλλαζουν τα γραμματα.....ο μπιλλ κλιντον ειχε πει, οταν ακουτε καποιον να λεει πως δεν υπαρχει προβλημα χρηματων, δεν εννοει τα δικα του αλλα τα δικα σας λεφτα.....καθ οτι οταν προκειται για τα δικα μας λεφτα ΠΑΝΤΑ υπαρχει προβλημα, ειτε εχουμε λιγα ειτε πολλα
...ο μπιλλ κλιντον ειχε πει, οταν ακουτε καποιον να λεει πως δεν υπαρχει προβλημα χρηματων, δεν εννοει τα δικα του αλλα τα δικα σας λεφτα.....καθ οτι οταν προκειται για τα δικα μας λεφτα ΠΑΝΤΑ υπαρχει προβλημα, ειτε εχουμε λιγα ειτε πολλα
Συνεπως ψάχνουμε και projector που να μπορεί να "παίξει" με σχετική αξιοπρεπεια παιχνιδάκια σε 4k (όπως ο optoma uhd35 που πρότεινε ο εθνικός μας προμηθευτής!).Πιθανόν, τώρα παίζουν στο PC και στα tablet.
Σου έχω lumagen γι' αυτή τη δουλίτσα.Είναι και μερικές που αλλάζουν κάδρο κατά την διάρκεια της ταινίας. Πολύ σπαστικό
Κανα ταλιράκι το μαλλι αν επιτρέπεταιΣου έχω lumagen γι' αυτή τη δουλίτσα.![]()
Καινούργιος και βάλε. Μεταχειρισμένος στα μισά.Κανα ταλιράκι το μαλλι αν επιτρέπεται?