JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 27.492
Ok το χτύπησα.
To pro ελπίζωOk το χτύπησα.
Με τα μισά απ' όσο μου το έδωσες, σου δίνω το τσίλικο λουκάνικό μου γιατί 3 Shields είναι πολλά ακόμα και για 'μένα.Όσο πάει...
Ντράπηκα να σου το πω μήπως με βρίσεις και το παρήγγειλα. Φτάνει Δευτέρα.Με τα μισά απ' όσο μου το έδωσες, σου δίνω το τσίλικο λουκάνικό μου γιατί 3 Shields είναι πολλά ακόμα και για 'μένα.
Συν 2 Sony UHD players, Dune 4K, 3 Oppo, Mede8er και ποιός ξέρει τι άλλο δε θυμάμαι...
Από την αρχή σου είπα μην την πολυψάχνεις . Το μηχανάκι είναι άπαιχτο!!Ωωω μόλις το δοκιμασα και το SMSL DAC M100 mkii και το είδε με 192 δειγματοληψία. Εντάξει το μηχανάκι τα σπάει συνδεεται και με usb dac τι άλλο θες.
Οπότε εκτός απο την hdmi εξοδο μπορείς να το στείλεις και μέσω usb σε dac οπως με το PC
Πού να το βρεις να το δοκιμάσεις;Έχει δοκιμάσει (η μπορεί να δοκιμάσει) κάποιος αν περνάει auro 3d?
Αρχές Αυγούστου ειχα παραγγείλει μέσω γνωστού μου το παρακάτω blu-ray, το παρέλαβε 02/10 και περιμένω να το παραλάβω μέσα στις επόμενες μέρες.Πού να το βρεις να το δοκιμάσεις;
Πλάκα με κάνεις, ε;
Άρχισε να παίζει HDR με προβλήματα τώρα στην αρχή μέσω smart tube next beta.Καλημέρα. Ένα μόνο αρνητικό δεν υποστηρίζει HDR στο Youtube. Μικρό το κακό.
Για δοκιμή το πήρα και θα δοκιμάσω να το ripαρω για αναπαραγωγή μέσω σίλντ.Πςςς
1 τεμάχιο, αντε σε καλή μεριά.
(και γω έχω 2 δισκάκια ντεμο, αλλά το σιλντ παίζει αρχεία, τα δισκάκια από το οππο)
Σίγουρα; Στα BD και τα UHD δεν περιέχονται στα HD formats;Γενικά, Auro3D και Bitstream δεν παν παρέα.