Καλησπέρα σας, εχω στην κατοχή μου το subwoofer yamaha ns sw-100. Όσον αφορά την ποιότητα ήχου του στις χαμηλές συχνότητες είμαι αρκετά ευχαριστημένος, δεν έψαχνα κάτι παραπάνω. Παρ' όλα αυτά υπάρχει ένα θέμα που δεν γνωρίζω κιολας κατά πόσο και αν διορθώνεται. Το sub το έχω τοποθετημένο σε χώρο τετραγώνου δωματίου, περιπου 20 τμ. Αν κοιτάξεις πανοραμικά το δωμάτιο από ψηλά το sub το έχω τοποθετημένο στη δεξιά γωνια (οχι ακριβώς στη γωνία απέχει περίπου από αυτήν 1 μετρο). Το θέμα μου είναι πως δεν καλύπτει ολόκληρο τον χώρο του δωματίου, δηλαδή αλλιώς το ακούω στην κατω αριστερά γωνια (δηλαδή πιο δυνατά), αλλιώς στο κέντρο του δωματίου ( αρχίζουν και χάνονται οι χαμηλές συχνότητες) και στη δεξιά κάτω γωνία είναι σαν να μην υπάρχει το sub. Το εχω δοκιμάσει και σε άλλες θέσεις στο δωματιο όπως πχ στην αριστερή πάνω γωνια ή στο κεντρικά και είναι το ίδιο δεν υπάρχει κάποια "ισορροπία" ή θα ακούγεται πολύ δυνατά, δηλαδή θα μπουμάρει, ή δεν θα ακούγεται σχεδόν καθόλου... Ακούω γνώμες! Τι μπορεί να φταίει; λύνεται; αν ναι που λέτε να το τοποθετήσω; (φυσικά λίγο δύσκολο να βοηθήσει κάποιος χωρίς εικόνα, μόνο από το λόγια μου αλλά έστω στο περίπου)
Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023