- Reaction score
- 360
μα ποιος κοιμαται τον αυγουστο; 
H Afroline δεν κάνει τίποτε άλλο απ' ό,τι κάνουν όλοι: Πουλά στρώματα των 350 ευρώ στην τιμή των 350 ευρώ. Ισχυρίζεται βεβαίως πως σου κάνει έκπτωση 70% - αλλά καμία εταιρεία δεν είναι σε θέση να κάνει για χρόνια έκπτωση 70% στα προϊόντα της, γιατί αλλιώς, δεν θα χρειαζόταν καν να κάνει έκπτωση...Παιδες εχει αγορασει κανεις στρωμα ή γνωριζει για τα στρωματα της εταιρειας?
Στρώματα με Ελατήρια | AfrOnline.gr
δελεαστικες τιμες. Ειναι αραγε vfm?
Πρωτη επιλογη Hauz Edge Firm, 180cmX200cmX30cm βασικο αβανταζ οτι με 1300 e παιρνω πολυ καλυτερο κρεβατι με αποθηκευτικο χωρο (χωρις το κεφαλαρι )
2 elite strom-Deluxe Καλο στωμα με διπλα ελατηρια. Πολυ μετριο κρεβατι - τελαρο
3 Dunlopillo-EMOTION PLUS αρκετα καλο κρεβατι με πολυ καλο τελαρο
Στρωμα μονο με ελατηρια , το memory foam το μισω .
Υπαρχει καμια αλλη προταση ? Βασικα μου αρεσουν τα σκληρα στρωματα αν και το dunlopilo ηταν μεσαιο.
Με ενδιαφερουν κυριως γνωμες πραγματικων> 100 kg ανδρων !
Εχει εξαντληθει η υπομονη μου για δοκιμες αλλα θα δω και το Grecostrom-Jonker
Σύμφωνα με όσα λες θεωρώ πως το Jonker δεν είναι για σένα. Στο λέω καθώς αυτό έχω και είμαι 82 κιλά. Δες το επόμενο που είναι όντως σκληρό και είναι το μεγαλύτερο μοντέλο της συγκεκριμένης σειράς.Με ενδιαφερουν κυριως γνωμες πραγματικων> 100 kg ανδρων !
Εχει εξαντληθει η υπομονη μου για δοκιμες αλλα θα δω και το Grecostrom-Jonker
Ποια άλλη εταιρεία έχει το υλικό που χρησιμοποιεί η dunlopillo στα στρώματα της. Γιατί δεν είναι το σύνηθες αφρώδες υλικό που βάζουν άλλες εταιρείες σε στρώματα που παρουσιάζουν πολύ μικρή επαναφορά, έντονη βύθιση και καταστρέφονται σε επαφή με νερό ή άλλα υγρά.Καταλήξαμε στο Dunlopilo, αλλά δεν θα έλεγα πως αποκλείεται να πάρεις παρόμοιο στρώμα με λιγότερα φράγκα από άλλη πιο value for money εταιρία.
Μου θυμίζει τον "Κόκκινο Κύκλο" των Space Odyssey.<< Το νήμα που κινεί τις ημέρες, τα άνθη που γίνονται καρποί, οι σκέψεις που γίνονται ζωή. Ο τέταρτος τοίχος πέφτει, το τρίτο μάτι ανοίγει, οι ζώνες του ηλιακού πλέγματος απορροφούν ήλιο και καθαρό οξυγόνο, το σώμα ευθυγραμμίζεται με τις αληθινές του ανάγκες. >>
Αυτο εχουμε και μας εχει βολεψει τρομερα.<< Το νήμα που κινεί τις ημέρες, τα άνθη που γίνονται καρποί, οι σκέψεις που γίνονται ζωή. Ο τέταρτος τοίχος πέφτει, το τρίτο μάτι ανοίγει, οι ζώνες του ηλιακού πλέγματος απορροφούν ήλιο και καθαρό οξυγόνο, το σώμα ευθυγραμμίζεται με τις αληθινές του ανάγκες. >>
Το κείμενο αυτό χρησιμοποιείται από την Grecostrom για την περιγραφή του Bodytopia Modus. Επειδή περιλαμβάνει βαθυστόχαστες έννοιες, μήπως έχει κανείς την ικανότητα να το αποκωδικοποιήσει;