Σταύρος Λαγκαδιανός
Το αγοράκι με τα σπίρτα
- Reaction score
- 30.533
Για όνομα...!!Δε θέλω να δώσω την εντύπωση ότι το "συνεχίζω" απλώς επειδή μιλάς "κρυπτογραφικά" που εγω όπως είπα παραπάνω εγγενώς ως αδωναμία (δεν αστειεύομιαι) δεν καταλαβαίνω ούτε παραβολές , ούτε παροιμίες, και μιας και ασχοληθήκαμε ήδη με την "παρεξήγησή" μας μπορείς να μου εξηγήσεις και το "κατανοήσεις τον Τρινόφ" τι σημαίνει ? Εγω δεν ασχολήθηκα ποτέ με τον Τρινόφ, ούτε καν προσπάθησα ποτέ να τον κατανοήσω, ούτε μπορώ, ούτε ξέρω τι είναι και τι κάνει, ούτε καν έχω γράψει την λέξη ποτέ νομίζω .... εκτός εαν ήταν να πειράξω καμμια φορά τον Κώστα θέλοντας να καταδείξω κάτι άλλο ? δε θυμάμαι, αλλά σίγουρα ποτέ σοβαρά να γράψω κάτι. Ενα αστείο είχα κάνει μόνο κάποτε με τον Μπούτια για τον Dirac (τον επιστήμονα).
Τα λάικς κ.λ.π. που κάνει κάποιος στα διάφορα Μ.Κ.Δ. ελάχιστα δείχνουν, μια πολλύ πολύ γενική και χονδροειδή εικόνα. Όταν λοιπόν προσπαθείς από αυτά να καταλάβεις τι σκέφτεται, είναι σαν να προσπαθείς να "διαβάσεις" τον Τρινόβ με μάνιουαλς ισοσταθμιστών του 1975. Δάτσωλλ.
Νταξ, θα μπορούσα να βρω πιο πετυχημένο και σαφές παράδειγμα, όμως προτίμησα ένα μες στο κλίμα του φόρουμ.
Όσο για τους δύο κιθαρίστες, προτιμώ αυτόν
ωστόσο υπάρχουν αρκετοί άλλοι που προτιμώ ακόμα περισσότερο, όπως π.χ. ετούτος εδώ ο κύριοςΜπλάκμουρ