wnet
Nearfieldένιος
- Reaction score
- 16.513
α εσύ εχς ξεφυγ ντιπεξεραιτικα αφιερωμενο
θα σε φτιάξω τώρα εγω!
α εσύ εχς ξεφυγ ντιπεξεραιτικα αφιερωμενο
αν και δεν ειναι στο πατα γερα, αλλα στο εισοδος κινδυνου..Αλέκου (Γκούλαγκ)
Το είσοδος κινδύνου το έχω απο τότε, την άλλη μέρα που τυπώθηκε χά χά. . Μια σειρά λίγα αντίτυπα ήτανε. Εμαθα οτι αξίζει πολλά λεφτά. Δε θα το πουλήσω φυσικά για συναισθηματκούς λόγους. Ευτυχώς δεν έβαλες το εμβρυο στην τουαλέτα.αν και δεν ειναι στο πατα γερα, αλλα στο εισοδος κινδυνου..
και αλλο ενα, τους ειχα δει εδω:
Ναι αυτό και τους Jaywalkers μου τα ζητάνε όλοι. Ούτε και αυτό πωλείται για συναισθηματικούς λόγους.Το είσοδος κινδύνου το έχω απο τότε, την άλλη μέρα που τυπώθηκε χά χά. . Μια σειρά λίγα αντίτυπα ήτανε. Εμαθα οτι αξίζει πολλά λεφτά. Δε θα το πουλήσω φυσικά για συναισθηματκούς λόγους. Ευτυχώς δεν έβαλες το εμβρυο στην τουαλέτα.
όχι το εισοδος κινδύνου λέω. Αυτοί δε νομιζω να βγαλανε δίσκο.Lzd0001 View attachment 226187
το χαμενες ωρες λες..
μιας και πχιασαμε Θεσσαλονικη και λειζυ ντογκ..
ηταν ειναι και θα ειναι, για καληνυχτα:
Σε μένα λές ? Όχι βέβαια, εγω ημούν μεγάλος. Ο Δεκέμβριος μπορέι χα χα. ¨οχι ήταν μια φωτο απο Αγγλία απο ότι θυμάμαι.Κάτσε τώρα , το πιτσιρίκι στην φωτό είσαι του λόγου σου?
Α, νόμζα στο εξώφυλλο του δίσκου. Εγω ημουν στην συναυλία με τους Dream Syndicate. Ναι η μουτσουνάρα μου ήταν λάθος έκφραση. Εννούσα αυτοπροσώπως (παρών).Ποιός ήταν εκεί ? (η μουτσουνάρα μου χα χα).
Επειδή έγραψες αυτό σε ρώτησα.
Όλες μια χαρά εγγραφές ήτανε. Είσαι Χαι φιντελάς χα χα. Εμένα μια χαρά εγγραφές είναι (και ήτανε). Το συστημα σου δε παιζει πανκ χα χα. Πάρε λάμπες χα΄χαLzd0001 View attachment 226187
το χαμενες ωρες λες..
μιας και πχιασαμε Θεσσαλονικη και λειζυ ντογκ..
ηταν ειναι και θα ειναι, για καληνυχτα:
Ε, καλά εσυ πιο μεγάλος δεν είσαι ? εγω 54. με το ενα πόδι στον τάφο (μη σου πω τα δύο)Μουστόγριααα
Στο Δεκέμβριο το έλεγα που ακουει για να τον πειράξω.Τι λερε ? αν του βάλω να παίξει Punk μου πετάει ένα ωραιότατο protection , στη μούρη και ισιώνω .
Δεν έχουν protection μάναμ οι λάμπες.Στο Δεκέμβριο το έλεγα που ακουει για να τον πειράξω.
Εδιτ : Α, τι εννοεις οτι έχεις λάμπα και σου πετάει προτεκτιον ?
Ε, τώρα τα παραλές. Δεν υπάρχουν Σανσουί της εποχής με λάμπες ?Τι γελάς ρε τα SANSUI έχουν γούστο . Τα δε Ψωράλ έχουν άποψη.
Αν δεν τους αρέσει το περιεχόμενο που καλούνται να αναπαράγουν , αρχίζουν την παραμόρφωση .
Φτύσιμο κανονικό λέμε.
Δεν έχουν protection μάναμ οι λάμπες.
A, κάνανε δίσκο έχεις δίκιο (κάνεις λάθος εσύ, ποτέ χα χα) . ¨οχι δε τον έχω. (Εγω τα έζησα ... εσυ τα ξέρεις καλύτερα. Ιστορικός είσαι ?) Τι είναι σπάνιος ε ?Ναι αυτό και τους Jaywalkers μου τα ζητάνε όλοι. Ούτε και αυτό πωλείται για συναισθηματικούς λόγους.
Ποιός ήταν εκεί ? (η μουτσουνάρα μου χα χα).
View attachment 226188
όχι το εισοδος κινδύνου λέω. Αυτοί δε νομιζω να βγαλανε δίσκο.
Εγω το ξέρω. Μέχρι και μικρός που ήμουνα γυμνάσιο και είχαν φίλοι και ξαδελφια και θείοι μεγαλύτεροι, ο καλύτερος ήχος που τον θυμάμαι ακόμη, ήταν πάντα τα Sansui. Μετά θυμαμαι τα NAD καλούτσικοι. Ενα marantz και μετα ενας Harman Kardon HK - (δε θυμάμαι αυτός με τα 70 βατ ? με το " πρωτοπoριaκό" σχεδιασμό που και είχα αγοράσει με κάτι b@W DM - something. ) Εγω είχα Marantz, τον Harman Kardon και έναν Rotel αργότερα. Όλοι παίζουν μια χαρά . Δε μου κάηκε κανένας απο ΔΕΗ ρεύμα χα χα ευτυχώς.Για να μαθαίνεις -ετε , επάνω στον ήχο του AU-111 έχουν κουρδιστεί όλοι οι επόμενοι ολοκληρωμένοι .
Καλά όχι όλοι ακριβώς , όσοι ήτο δυνατόν.