christos77
Master of Diffusion
- Reaction score
- 14.671
Μπα......... ειναι αγριοι εκτος απ την Μαιμου μου
θα τους αντιμετωπισω δυναμικα
θα τους αντιμετωπισω δυναμικα
Ζούγκλα χά χά. Η Γιοβάννα δε σου άρεσε ?Μπα......... ειναι αγριοι εκτος απ την Μαιμου μου
Αυτή η Ρένα Μόρφη απο το μουσικό κουτί του Πορτοκάλογλου, παρατήρησες που έχει υιοθετήσει ενα τέτοιο παλαιό αξιοπρέπες γυναικείο στύλ ? Έξυπνο. (για να μη μας λένε ότι δεν ασχολούμαστε και με την αισθητική και σκηνική παρουσία σε αυτό το νήμα χά χά).Μου αρεσε το ξερω
ε μπήκαν κι αυτοίΑυτοί που "παντρεύουν" wnet και Κο Χρήστο (χέβι μέταλ και ηπειρώτικα), πώς και δεν μπήκαν ποτέ στο νήμα ? (εάν δε μπήκαν καθώς να μη ψάχνω 158 σελίδες).
Χωρικοί των Ιωαννίνων.
Α, για αυτό δε τους βρήκε το google, δεν είχαν αναφορά με γράμματα. Μπήκαν και πρόσφατα, βλέπω ... μου ξέφυγαν. Παιρνω πίσω τις κατηγορίες χά χά. Γιατί ξέρεις, εαν δεν είχαν μπεί, εσυ θα είχες ευθύνη, όχι ο Κος Χρήστος.ε μπήκαν κι αυτοί
η Ρένα Μόρφη είναι ..."μορφή" πλάκα πλάκα...Αυτή η Ρένα Μόρφη απο το μουσικό κουτί του Πορτοκάλογλου, παρατήρησες που έχει υιοθετήσει ενα τέτοιο παλαιό αξιοπρέπες γυναικείο στύλ ? Έξυπνο. (για να μη μας λένε ότι δεν ασχολούμαστε και με την αισθητική και σκηνική παρουσία σε αυτό το νήμα χά χά).
η Ρένα Μόρφη είναι ..."μορφή" πλάκα πλάκα...
Πανέμορφη κοπέλα. Ε, φωνή καλούτσικη, έχει καλυτερεύσει απο τότε, είναι και δύσκολο τραγούδι αυτό. Είδες δικαιολογίες που βρίσκω, όταν είναι κάποια τόσο όμορφη ?
η Ρένα Μόρφη είναι ..."μορφή" πλάκα πλάκα...
18 Απριλίου 2021 ο wnet. Τώρα εγω. Εσυ Μάιο 2020 ..... Μας έφαγες όλους, είσαι metalhead@thva ..σίγουρα έχω βάλει...vic..
Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου
Που να ξέρει από αυτά ο daharis. Nai σίγουρα. Αλλά που να πάρει χαμπάρι ο daharis ? Ποιός ? ο daharis? τα @@ μου να πάρεις :cry: :lolsign:www.avsite.gr
Είναι σίγουρα τραγουδίστρια?η Ρένα Μόρφη είναι ..."μορφή" πλάκα πλάκα...