- Reaction score
- 41
καλησπερα σε ολους και ολες!παροτι διαθετω καλο phono stage,θα ηθελα να το αναβαθμισω περισσοτερο.δυστυχως ενα που ειχα βρει σε καλη τιμη πουληθηκε προσφατα,οποτε ειμαι παλι στην αναζητηση και θα ηθελα σοβaρες και αιτιολογημενες προτασεις,γιατι παρα πολλες τεχνικες λεπτομερειες δεν τις γνωριζω.
επειδη γνωριζω πως το σωστο ματσαρισμα ειναι μεγαλη υποθεση,να παραθεσω το υπαρχον ηχοσυστημα μου για να σας βοηθησω και να με βοηθησετε και εσεις.
-ενισχυτης hegel 360
-ηχεια golden ear triton one
-πικαπ mitchell gyrodec
-διαθετω και mm και mc κεφαλες
αυτα νομιζω αρκουν,για οτιδηποτε ξεχναω ειμαι στην διαθεση οποιουδηποτε εννοειται.
δεν ξερω αν αυτο βοηθαει η αν τελωσπαντων υφιστατο,αλλα προτιμω τον πιο πριματο ηχο,λογω μιας χρονιας ωτιτηδας που με ταλαιπωρει με αποτελεσμα να χανω πολυ τις ψηλες συχνοτητες.αν οχι και παλι δεν πειραζει.
το μπaτζετ που μπορω να διαθεσω ειναι μεχρι τα 2 χιλιαρικα.
κυριως με ενδιαφερουν προτασεις για καινουργια μηχανηματα,σφραγισμενα δηλαδη και μετα κατι μεταχειρησμενο.
ευχαριστω εκ των προτερων,περιμενω τις προτασεις σας!
επειδη γνωριζω πως το σωστο ματσαρισμα ειναι μεγαλη υποθεση,να παραθεσω το υπαρχον ηχοσυστημα μου για να σας βοηθησω και να με βοηθησετε και εσεις.
-ενισχυτης hegel 360
-ηχεια golden ear triton one
-πικαπ mitchell gyrodec
-διαθετω και mm και mc κεφαλες
αυτα νομιζω αρκουν,για οτιδηποτε ξεχναω ειμαι στην διαθεση οποιουδηποτε εννοειται.
δεν ξερω αν αυτο βοηθαει η αν τελωσπαντων υφιστατο,αλλα προτιμω τον πιο πριματο ηχο,λογω μιας χρονιας ωτιτηδας που με ταλαιπωρει με αποτελεσμα να χανω πολυ τις ψηλες συχνοτητες.αν οχι και παλι δεν πειραζει.
το μπaτζετ που μπορω να διαθεσω ειναι μεχρι τα 2 χιλιαρικα.
κυριως με ενδιαφερουν προτασεις για καινουργια μηχανηματα,σφραγισμενα δηλαδη και μετα κατι μεταχειρησμενο.
ευχαριστω εκ των προτερων,περιμενω τις προτασεις σας!