Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.219
...Φρανκ Τοβει, τα Worried Men in Second Hand Suits, Tyranny and the Hired Hand , το Grand Union ειναι μεγαλα αριστουργηματα, περα απο τα αλμπουμ σαν Fad Gadget, που επισης ειναι δυναμιτες.
Υπαρχει και το Snakes and Ladders που γεφυρωνει τις 2 αυτες εκδοχες του μεγαλου...
Αλλα ναι τα 3 πρωτα τα εχω ακουσει 10δες φορες και λιγο λεω στο repeat...

Reaction score
19.386
Κε Χρήστο, εάν ακόμη δε παίζεις στα δάχτυλα τις μετρήσεις (ή και όταν τις μάθεις απόλυτα, για επιβεβαίωση) αυτό να χρησιμοποιείς για να κρίνεις, εσυ που έχεις και αυτί, την ομαλότητα στο μπάσο τουλάχιστον για τους δορυφόρους. Για τα σάμπ, θες άλλες μουσικές , δε ξέρω (έχει αναλάβει ο wnet χά χά). Αλλά εάν δεν πετύχεις ομαλότητα στην απόκριση των δορυφόρων στη θέση ακρόασης σου , φαντάζομαι μετά η ενσωμάτωση σάμπ δε θα είναι ποτέ πετυχημένη και ας δείχνουν οι μετρήσεις ότι όλα είναι ΟΚ. Εγω πάντως αυτό χρησιμοποιώ πολύ. Αλλά μη το χρησιμοποιείς απο ιντερνετ , ή οτιδήποτε θα είναι συμπιεσμένο (στρίμινγκ κλπ). Αγόρασε το cd. Εαν δε το βρείς αγόρασε το wood II (ακόμη καλύτερο). Δεν είναι οτι κατεβαίνει πάρα πολύ χαμηλά, αλλά παίζει ομοιόμορφα σκάλες και με την ίδια δύναμη ανεβοκατεβαίνοντας. Φυσικά φαντάζομαι οτι θα υπάρχουν και άλλα καλύτερα.

Υ.Γ (άσχετο). : @Decembered για πάνε λίγο στο νήμα του Dune να τους γράψεις ιστορικά τι εστί Jodorowski και Moebius χά χά. Έγραψα μια παραγραφούλα, αλλά άλλο εσύ, που είσαι ο ιστορικός μας :)

Last edited:

Reaction score
19.386
Βρε συ, δε χρειάζεται την τεχνολογία ο Μαέστρος .... η τεχνολογία χρειάζεται τον Μαέστρο :) .

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.219
Υ.Γ (άσχετο). : @Decembered για πάνε λίγο στο νήμα του Dune να τους γράψεις ιστορικά τι εστί Jodorowski και Moebius χά χά. Έγραψα μια παραγραφούλα, αλλά άλλο εσύ, που είσαι ο ιστορικός μας :)
Με προλαβε με διαφορα μερικα ποστ ο Athanasios, αλλα νομιζω οτι ειναι γνωστο το γεγονος οτι ο Χοδοροφσκι ειχε δοκιμασει να το γυρισει ταινια, αλλα δεν καταφερε να την ολοκληρωσει ποτε...
Παλαιοτερα (αρκετα νεοτερος), οταν που και που εβαζα καμμια μουσικη σε κανα κακοφημο μπαρ του κεντρου...στον προβολεα εβαζα να παιζει το Holy Μountain ...χαχα... 🐒
Αξιζει, να αναφερθει οτι η τελευταια τριλογια/αυτοβιογραφια του jodorowski τη βρηκα παρα πολυ καλη...

Reaction score
19.386
Με προλαβε με διαφορα μερικα ποστ ο Athanasios, αλλα νομιζω οτι ειναι γνωστο το γεγονος οτι ο Χοδοροφσκι ειχε δοκιμασει να το γυρισει ταινια, αλλα δεν καταφερε να την ολοκληρωσει ποτε...
Παλαιοτερα (αρκετα νεοτερος), οταν που και που εβαζα καμμια μουσικη σε κανα κακοφημο μπαρ του κεντρου...στον προβολεα εβαζα να παιζει το Holy Μountain ...χαχα... 🐒
Αξιζει, να αναφερθει οτι η τελευταια τριλογια/αυτοβιογραφια του jodorowski τη βρηκα παρα πολυ καλη...
Τώρα το είδα. Για να μάθω να τα διαβάζω απο την αρχή τα νήματα :p .

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.652
αυτο το μουσικον τεμαχιον ισως αρεσει στην μαιμουμου!!!

Last edited:

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.652
τα τσιφτετελια μρε πριμιτιβ Μεταλοφρικουλα ειναι υψηλη τεχνη :drinks: :party:
Αλλα εσυ δεν ξερς απο τετοια:smoke:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.829
Members
38.243