- Reaction score
- 79.857
εεεε προσωρινές θα ναι....στο κανονικό παραγωγής θα βάλει τσέρκι από ανθρακόνημα ...Η ζώνες ασφαλείας που παραπέμπουν σε Yaris 15ετιας είναι το παραταιρο,τα αλλά είναι οκ
εεεε προσωρινές θα ναι....στο κανονικό παραγωγής θα βάλει τσέρκι από ανθρακόνημα ...Η ζώνες ασφαλείας που παραπέμπουν σε Yaris 15ετιας είναι το παραταιρο,τα αλλά είναι οκ
Το βγάζει για όσους δεν έχουν!!!ενώ το κάθισμα που κουμπώνει στην κwloxoristra?
στα 1000 χιλιόμετρα παίρνεις αγκαλιά και τον προστάτη σου
Τώρα εμένα μου φαίνεται, ή είναι πολύ πιο ωραίο απο το Χάος!!!!!!!!!!!!!
Είναι αμιγώς ηλεκτρικό, οπότε γνωρίζει εκ των προτέρων ακριβώς ποιούς και πόσους κινητήρες θα χρησιμοποιήσει σε κάθε έκδοση (όχι custom made φυσικά, δεν είναι και... Πανόπουλος). Άρα δεν είναι παράλογο ότι προκύπτει ακριβές νούμερο.5.234 ίππων;
Ακόμη δεν τον φτιάξανε τον μέτρησαν κιόλας; Μήπως και 5.234,6 ίππων;
Είναι αμιγώς ηλεκτρικό, οπότε γνωρίζει εκ των προτέρων ακριβώς ποιούς και πόσους κινητήρες θα χρησιμοποιήσει σε κάθε έκδοση (όχι custom made φυσικά, δεν είναι και... Πανόπουλος). Άρα δεν είναι παράλογο ότι προκύπτει ακριβές νούμερο.
Μηχανικός δεν είμαι, όμως θεωρώ πως στα ηλεκτρικά είναι σχετικά απλά τα πράγματα. Οι ηλεκτροκινητήρες μπαίνουν απευθείας πάνω στον/στους άξονες, οπότε η ιπποδύναμη του αυτοκινήτου στον άξονα ισούται με αυτή των κινητήρων.Δεν είναι μόνο ο κινητήρας, δεν είναι οι μπαταρίες, τα υποσυστήματα κλπ;
Μου φαίνεται απίστευτο να δίνεται υποδύναμη με τέτοια ακρίβεια, θα ήταν σαν κατασκευαστής να ανακοίνωνε την ιπποδύναμη για σύνηθες ηλεκτρικό ιχ που θα κατασκευάσει κάποια στιγμή ως ανερχόμενη σε επακριβώς 174,5 ιππους λχ
Avengers φίλε μου.Επόμενο φανταστικό αμάξι θα είναι από την χαμένη Ατλαντίδα. Αναμένω σχεδια-μοντελα κτλ.
Ωραίο αμάξι, αλλά μήπως τον μπάτλερ τον δίνουν χωρίς μπέρτα; Δεν την μπορώ τόση μαυρίλα ρε...Πάρε αυτό, πετάει κιόλας.
View attachment 230540
(σε μακέτα είναι, αλλά άμα δώσεις προκαταβολή 1,5 μύριο τιμή ευκαιρίας, θα στο φτιάξω σε 2 χρόνια στο υπόγειο του θείου μου που έχει εργαλειοθήκη)