symos
You're not worthy!
- Reaction score
- 8.408
Αέριο έχω (και class d ενισχυτές)Με τη θέρμανση όμως δεν παίζουνε!
Αυτό είναι πο@στιά, να ξέρετε.
Αν δεν έχεις μεγάλη κατανάλωση ρεύματος, δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος αλλαγής. Οι υπόλοιπες χρεώσεις θα είναι το μεγαλύτερο μέρος του λογαριασμού σου.Αέριο έχω (και class d ενισχυτές)
Θα μπω αργά το βράδυ να δω στο online
Το online είναι καλύτερο ρε..μολις εκανα συμβολαιο για 2 σπιτια μεσω του https://ebill.dei.gr/,
το ενα κανονικα mnyhomeenter το αλλο βιαστηκα ο μαλαξ και επελεξα Online
Το online δεν αναφέρει κάτι για ρήτρα αναπροσαρμογής άρα ; Ενώ το άλλο δεν θα έχεις αύξηση από αναπροσαρμογήΥΓ. Δυστυχώς έχω ενημέρωση πως μετά την πάροδο 6-μηνου, δικαιούται η ΔΕΗ να αυξήσει τα κοστολογια παρά το ότι υπάρχει σύμβαση 2-ετιας με σταθερή χρέωση.
Μάλλον έχει τρύπες το συμβόλαιο..
Το online είναι καλύτερο ρε..
Το myHome online επαναλαμβάνω, δεν έχει ρήτρες αναπροσαρμογης.Το online δεν αναφέρει κάτι για ρήτρα αναπροσαρμογής άρα ; Ενώ το άλλο δεν θα έχεις αύξηση από αναπροσαρμογή
Άλλο η αναπροσαρμογή τιμών με ρήτρα ΟΤΣ, άλλο το δικαίωμα του παρόχου να αλλάζει τιμές με το έτσι θέλω. Το my home enter kai online δεν έχουν το πρώτο αλλά μπορεί να έχουν το δεύτερο.Το online δεν αναφέρει κάτι για ρήτρα αναπροσαρμογής άρα ; Ενώ το άλλο δεν θα έχεις αύξηση από αναπροσαρμογή
Άλλο η αναπροσαρμογή τιμών με ρήτρα ΟΤΣ, άλλο το δικαίωμα του παρόχου να αλλάζει τιμές με το έτσι θέλω. Το my home enter kai online δεν έχουν το πρώτο αλλά μπορεί να έχουν το δεύτερο.
Στη ΔΕΗ, 24 μήνες σταθερές τιμές μου υποσχέθηκαν αλλά σιγά να μην δεν υπάρχουν ψιλά γράμματα.