χαχα σε ευχαριστώ. η γυναίκα μουσικός έχω καμιά 15αρια διαφορετικά όργανα σπίτι και φλογέρα. κάνε προσπάθεια στον επόμενο.Μπας και θες καμία φλογέρα;![]()
Most visitors online was 5672 , on 12 May 2025
χαχα σε ευχαριστώ. η γυναίκα μουσικός έχω καμιά 15αρια διαφορετικά όργανα σπίτι και φλογέρα. κάνε προσπάθεια στον επόμενο.Μπας και θες καμία φλογέρα;![]()
Δηλώνω συμμετοχή , συγχαρητήρια για την κίνηση!Να προσφέρω κι εγώ ένα δωράκι: ένα ζευγάρι ενεργά ηχεία Yamaha HS 7 σε μαύρο χρώμα και αρίστη κατάσταση. Φωτογραφίες το βράδυ.
Νίκο, καταρχάς να σε ευχαριστήσω για την πρόθεση δωρεάς. Επειδή όμως η λίστα με τα δώρα έχει οριστικοποιηθεί, θεωρώ ότι θα ήταν καλύτερα είτε να ανοίξεις ένα thread και να την χαρίσεις είτε να μιλήσεις με τον @tigergreg για τη διαθέσει εκείνος σε κάποια άλλα fora που γράφει και χαρίζει πράγματα (π.χ. στο insomnia.gr).Να προσφέρω κι εγώ ένα δωράκι: μία οθόνη DELL 17" 4:3 με είσοδο VGA σε άριστη λειτουργική κατάσταση και καλή εμφανισιακά (έχει ίσως κάποια σημάδια στο πλαίσιο, όχι στο τζάμι). Φωτογραφίες το βράδυ.
....Η ΜΟΥ ΤΗΝ ΦΕΡΝΕΙ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΝΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ 3 ΠΟΥΝίκο, καταρχάς να σε ευχαριστήσω για την πρόθεση δωρεάς. Επειδή όμως η λίστα με τα δώρα έχει οριστικοποιηθεί, θεωρώ ότι θα ήταν καλύτερα είτε να ανοίξεις ένα thread και να την χαρίσεις είτε να μιλήσεις με τον @tigergreg για τη διαθέσει εκείνος σε κάποια άλλα fora που γράφει και χαρίζει πράγματα (π.χ. στο insomnia.gr).
να συνενοηθητε με την ΑΛΛΗ να πα να κανετε συναυλιες πνευστων κυριε !Μπας και θες καμία φλογέρα;![]()
για τη διαθέσει εκείνος σε κάποια άλλα fora που γράφει και χαρίζει πράγματα (π.χ. στο insomnia.gr).
Ρε συ
wizzy said:θεωρώ ότι θα ήταν καλύτερα είτε να ανοίξεις ένα thread και να την χαρίσεις
βαρεθηκες ε ?ΚΑΛΟ ΘΑΝΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΛΩΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΧΡΟΝΙΣΕ
ΤΟ ΘΕΜΑ....![]()
![]()
![]()
ΚΑΘΟΛΟΥ.....ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΜΑΡΜΟΤΑ....βαρεθηκες ε ?
Υπέθεσα ότι η παράταση ισχύει ένθεν κι ένθεν.Νίκο, καταρχάς να σε ευχαριστήσω για την πρόθεση δωρεάς. Επειδή όμως η λίστα με τα δώρα έχει οριστικοποιηθεί, θεωρώ ότι θα ήταν καλύτερα είτε να ανοίξεις ένα thread και να την χαρίσεις είτε να μιλήσεις με τον @tigergreg για τη διαθέσει εκείνος σε κάποια άλλα fora που γράφει και χαρίζει πράγματα (π.χ. στο insomnia.gr).
Assumption is the mother of destruction.Υπέθεσα
$#@!%^Πότε