- Reaction score
- 100.847
Σε σοκολάτα τίποτα ?
Σε σοκολάτα τίποτα ?
1 κιλό φιστικάκια, μισό κάσιους λύσσα, μπόλικο κορν για πόππινγκ και την υπερσαβούρα:
View attachment 237898
Τώρα είπαν στο χαζοκουτι ότι ξεκινάει απεγκλωβισμός από πέντε εξόδους.. Πεντέλης , Δουκ. Πλακεντίας , Παλλήνη , Ανθούσα και Παιανία. Είσαι κάπου εκεί;Update: από τις 17:05 δεν έχω κουνήσει ούτε μέτρο. Μάζεψα λίγο καθαρό χιόνι σε ένα μπουκαλάκι, βρώμαγε καυσαέριο, δεν το ήπια. Είμαι στο τσακ να πάρω τηλέφωνο στο ΣΚΑΙ να πω κι εγώ τον πόνο μου*, μιλάμε για τέτοια απελπισία. Αν μείνουμε εδώ μέχρι το πρωί με βλέπω να ρουφάω adblue με σωληνάκι.
*πριν λίγο ένας ηλικιωμένος κύριος έλεγε ότι κατουρήθηκε επάνω του, έκανε και το χοντρό, και τώρα σκουπίζει με χιόνι τον πωπό του μέσα στο αμάξι. Κατάντια. Κατά τ'άλλα, Ευρώπη.
Πραγματι,βλεπω σε ρεπορταζ να ρωτανε στην Αττικη οδο αν εχουν νερο,φαι κλπ αλλα για αλυσιδες δε βλεπω ερωτησεις ουτε απο τα πλανα προκυπτει πως οι οδηγοι εχουν...επισης σε πολλα σημεια οι οδηγοι εχουν φραξει τις λωριδες εκτακτης αναγκης,πως θα φτασουν τα οχηματα βοηθειας βρε ??? Μονοι μας βγαζουμε τα ματια μας !Εδώ και μια εβδομάδα μας λένε οι μετεωρολόγοι τι έρχεται.
Και τώρα που ήρθε, βγήκαν πολλοί οδηγοί με τα αυτοκίνητά τους, χωρίς αλυσίδες!
Και τώρα εγκλωβίστηκαν και λένε "που είναι το κράτος"
Δεν παιζόμαστε.
Πάντως εδώ στα βόρεια δεν έπεσε ούτε νιφάδα, αλλά τι ψόφος ρε γμτ.
Ευτυχώς έφτιαξα ωραίο πατσά, μόνο κοιλιά.
Κάποιοι οδηγοί είπαν ότι δεν έχουν αλυσίδες μαζί τους.Πραγματι,βλεπω σε ρεπορταζ να ρωτανε στην Αττικη οδο αν εχουν νερο,φαι κλπ αλλα για αλυσιδες δε βλεπω ερωτησεις ουτε απο τα πλανα προκυπτει πως οι οδηγοι εχουν...επισης σε πολλα σημεια οι οδηγοι εχουν φραξει τις λωριδες εκτακτης αναγκης,πως θα φτασουν τα οχηματα βοηθειας βρε ??? Μονοι μας βγαζουμε τα ματια μας !
Έδω οι δρόμοι, όπως και η εθνική, ήταν πήχτρα στο αλάτι από μέρες. Δεν έκανε καμία διαφορά.Κάποιοι οδηγοί είπαν ότι δεν έχουν αλυσίδες μαζί τους.
Προφανώς βασίστηκαν στο άρτια οργανωμένο κράτος και περίμεναν να βρουν ανοιχτούς δρόμους, καθαρισμένους από τα εκχιονιστικά και πασπαλισμένους με αλάτι.
Ας πούμε ναι. Η έξοδος της Παλλήνης είναι η 2η πιο κοντινή μου.Τώρα είπαν στο χαζοκουτι ότι ξεκινάει απεγκλωβισμός από πέντε εξόδους.. Πεντέλης , Δουκ. Πλακεντίας , Παλλήνη , Ανθούσα και Παιανία. Είσαι κάπου εκεί;