bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 53.991
Σε καταλαβαίνω, εγώ να δεις πως κρατιέμαι όταν έχω μπάμιες για να σας τις δείξω...Φωτογραφίες γιοκ , όταν υπάρχει σαρδέλα δεν κρατιέμαι.

Σε καταλαβαίνω, εγώ να δεις πως κρατιέμαι όταν έχω μπάμιες για να σας τις δείξω...Φωτογραφίες γιοκ , όταν υπάρχει σαρδέλα δεν κρατιέμαι.
Σπινόραμα ορ νέβερ χάπεντ.Το ψωμί με μέτρο...
ηντανε μρε τανα τα φαγια , μπραβο !Αγριοπαπια
View attachment 245266
Ελάφι
View attachment 245267
Στρουθοκαμηλος. 4 κομμάτια ήταν, στο 1 θυμήθηκα να βγάλω φωτογραφίες..
View attachment 245268
Αγριογούρουνο
View attachment 245269
Σαλάτα με ακτινίδιο, σταφίδα, φυστίκι, μπλε τυρί, σουσάμι, και πρασινάδες. Και μέλι.
View attachment 245270
Διάφορες αλοιφές
View attachment 245272
Λιμοντσελο. (τα γλυκά δε πρόλαβαν φωτογράφησης)
View attachment 245271
Η αρκούδα στον τοίχο
View attachment 245273
Κρατήσου! Κρατήσου απ'όπου μπορείς!Σε καταλαβαίνω, εγώ να δεις πως κρατιέμαι όταν έχω μπάμιες για να σας τις δείξω...![]()
Ο αγριοκόκκορας είναι πεντανόστιμος.ηντανε μρε τανα τα φαγια , μπραβο !
εγω απο κυνηγι ηφαγα μια φορα μονο ενα μπετεινο απου ητανε αγριος και τονε ζυγωναμε μια ωρα να τονε πιασωμε
![]()
Νόμιζα πως η πλειοψηφία του φόρουμ θα χαίρονται με τη χαρά που νιώθω... Τι όχι?Κρατήσου! Κρατήσου απ'όπου μπορείς!
Χορτιάτη. Κλασσικά.
ΛινκΧορτιάτη. Κλασσικά.
Ταβέρνα "Ο Κυνηγός"Λινκ
Έχω πάει, πολλά χρόνια πριν, δεν θυμόμουν ούτε όνομα ούτε ακριβή τοποθεσίαΤαβέρνα "Ο Κυνηγός"
231 034 9705
![]()
Tavern "The Hunter" · Martiron 2as Septemvri 7, Chortiatis 570 10, Greece
★★★★★ · Carverymaps.app.goo.gl
Ρε είναι κλασσικό στέκι.
Πάω στάνταρ εδώ και δεκαετίες...
Πάω στάνταρ κάθε χρόνο κάθε χειμώνα τουλάχιστον 5-6 φορές.Έχω πάει, πολλά χρόνια πριν, δεν θυμόμουν ούτε όνομα ούτε ακριβή τοποθεσία
βρε πιαστε πόρτα για χειμώνα, θα έρθουν στα πράγματα και θα κρύβεστε στα μπουνκερςΤόσο κολλητός πχια με τον κομμουνιστή;![]()
ΕΛΕΟΣ!
Εσείς παιδί μου είστε τα δύο άκρα, οι γιατροί το θέλουν ζωντανό, να βελάζει, εσύ πάλι δεν το τρως αν δεν έχει εγκαύματα δεύτερου βαθμού (τουλάχιστον). Θα έλεγε κάνεις ότι των γιατρών, όπως βελάζουν θρηνούν για τους καμμένους συντρόφους τους.Το κακό είναι ότι όποτε τρώω τέτοια κρέατα τα κάνω well done και μου φαίνονται ωμά, αλλά είναι νόστιμα τα ρημάδια.
Το ίδιο κι αυτό το αιματηρό κομματάκι που ήταν καλούτσικο.