Προτάσεις για ηχεια;

ifievadam

"Επαγγελματίας"
Reaction score
356
Αν ακούει Μποφίλιου η απουσία subs συγχωρείται.

Θα του το πουν και οι γιατροί...

ΥΓ Sonos
Εσενα, που προφανως ΔΕΝ ακους Μποφιλιου, τι σου ειπε ο γιατρος;

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
11.897

Ndis

Titika
Reaction score
4.816
Εσενα, που προφανως ΔΕΝ ακους Μποφιλιου, τι σου ειπε ο γιατρος;
Να διαβαζω πρώτα τα νήματα στο φορουμ πρωτού αρχίσω να ζητάω συμβουλες και όπου είναι εφικτό να παίρνω τη ζωή πιο χαλαρα ωστε να μη παρεξηγιεμαι με ανοησίες.

Τέλος ηχομπάρες επιπέδου Sonos που σου έγραψα ή Sennheiser SB01 Ambeo δεν ειναι καθόλου, μα καθόλου της πλακας.

stavrosz

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.811
Goldenear Triton Seven
Κομψα.......
Ευκολοδηγητα.......
Κατεβαινει πολυ χαμηλα χωρις να μπουμαρει ευκολα.....
All around ηχειο ταιριαζει με ολα τα ειδη μουσικης....
Ταιριαζει με ολους τους ενισχυτες....
Εξαιρετικη τιμη.....vfm

Θεωρω οτι ειναι η καλυτερη προταση σε ηχειο δαπεδου ως τα 2000 ευρω.

ifievadam

"Επαγγελματίας"
Reaction score
356
Να διαβαζω πρώτα τα νήματα στο φορουμ πρωτού αρχίσω να ζητάω συμβουλες και όπου είναι εφικτό να παίρνω τη ζωή πιο χαλαρα ωστε να μη παρεξηγιεμαι με ανοησίες.

Τέλος ηχομπάρες επιπέδου Sonos που σου έγραψα ή Sennheiser SB01 Ambeo δεν ειναι καθόλου, μα καθόλου της πλακας.
Και διαβασαμε (μαλλον, τον εβαλα να διαβασει), αλλα η προσωπικη εμπειρικη συμβουλη νομιζω οτι ειναι απαραιτητη.
Μου αρεσε η αυτοκριτικη σου , περι ανοησιων!

Ποιός από τους δύο;
Εκτος χρηζουσας ειδικοτητας και οι δυο😂

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.965
Goldenear Triton Seven
Κομψα.......
Ευκολοδηγητα.......
Κατεβαινει πολυ χαμηλα χωρις να μπουμαρει ευκολα.....
All around ηχειο ταιριαζει με ολα τα ειδη μουσικης....
Ταιριαζει με ολους τους ενισχυτες....
Εξαιρετικη τιμη.....vfm

Θεωρω οτι ειναι η καλυτερη προταση σε ηχειο δαπεδου ως τα 2000 ευρω.
Δύο ενστάσεις,τις οποίες καταθέτω ως κάτοχος του συγκεκριμένου...
Πρώτον,η εμπέδηση με τη φάση μπορεί να μην έχουν έντονες διακυμάνσεις,αλλά με πτώσεις σε τιμές κατώτερες των 4 Ωμ γύρω από τα 200 Hz δεν λογαριάζεται και τόσο εύκολο ως φορτίο.
1649092151486.png

Δεύτερον,το ζύγισμα στην ηλεκτρομηχανική του συμπεριφορά στο κάτω όριο απόκρισης ως προς τους παθητικούς ακτινοβολητές είναι καλόβολο,στην πράξη όμως δεν κατεβαίνει τόσο χαμηλά όσο υπόσχονται οι προδιαγραφές του.Χρειάζεται οπωσδήποτε κροσάρισμα με sub...

Reaction score
464
Θα κοιτούσα και τα παρακάτω.
Ειδικά για τον αρχικό λαμπάτο και ότι προκύψει.

gid

Reaction score
10.083
Σε αυτά τα λεφτά παίρνεις: https://eu.kef.com/products/ls50-wireless-2

Και πουλάς και τα ενισχυτικά για να σου μείνουν λεφτά για παγωτό.

Η' για:

https://eu.kef.com/products/kc62-subwoofer

Που είναι μικρό και δεν ενοχλεί.
Κατ' αρχάς μην προτείνεις σαμπ σε μένα, στον φίλο του φίλου πέστα που δε θέλει σαμπ.... 8-)

Εγώ τον καλύπτω χωρίς να παραβιάσω καμία προδιαγραφή του με τα Ρόκιτ τα 10άρια, που θα τα άκουγε στο χώρο του και θα του έπεφτε το σαγόνι, αλλά θα του φανούν φτηνά και δε θα τα πάρει.... Είμαι 100% σίγουρος.

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
11.897
Κατ' αρχάς μην προτείνεις σαμπ σε μένα, στον φίλο του φίλου πέστα που δε θέλει σαμπ.... 8-)

Εγώ τον καλύπτω χωρίς να παραβιάσω καμία προδιαγραφή του με τα Ρόκιτ τα 10άρια, που θα τα άκουγε στο χώρο του και θα του έπεφτε το σαγόνι, αλλά θα του φανούν φτηνά και δε θα τα πάρει.... Είμαι 100% σίγουρος.
To πρότεινα με τη λογική ότι είναι mini sub και έχει κάποιο WAF. Εγώ έχω τα rockit τα 5άρια για σύστημα γραφείου και είμαι πλήρως ικανοποιημένος για τα λεφτά τους (300 το ζεύγος). Αλλά αν είχα 4κ στην τσέπη θα χτύπαγα τα KEF + sub. :drinks:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.199
είναι εγκληματικό σε αυτό το μπάτζετ να μην συμπεριλαμβάνονται κ 2 subs έστω ως βάση για το κάθε ηχείο...
έστω κ αρρύθμιστα...

Last edited:

Reaction score
3.524
Επειδή ο φίλος του φίλου μας είναι ψηφιακιας εγώ θα πήγαινα σε minidsp shd με ενεργά ηχεία 8" και πάνω (βέβαια και sub αλλά εδώ δεν είναι το ζητούμενο) Dirac για σωστή ρύθμιση ηχειων και χώρου και μετά τέλος. Τώρα αν το ζητούμενο είναι το testing τα παθητικά πολλά και οι ενισχυτές επίσης. Καλή συνέχεια.
Επίσης κάνω tempt πολλά ακριβά ηχεία απέναντι στα ταπεινά μου Tannoy Gold 8. Εμένα οι γιατροι μου βγήκαν σε καλό και βρήκα την υγειά μου.

ifievadam

"Επαγγελματίας"
Reaction score
356
Σας ευχαριστουμε για την συμμετοχη σας στο θεμα. Ο ενδιαφερομενος, ως ...παραδοσιακος, μαλλον θα παει σε... (θα φανει απο την αγγελια ζητησης που θα με βαλει να κανω😆)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.752
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88