Περιπέτεια από τα παλια 7/10
Θα τη δω κ με καλύτερο Atmos
Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Απ τις καλυτερες περιπετειες και γενικα απ τις καλυτερες ταινιες που ειδα τελευταια, ανετα.Περιπέτεια από τα παλια 7/10
Θα τη δω κ με καλύτερο Atmos
9 στα 10 , +1 γιατι εχει και S2 = 10 στα 10Slow Horses (10αρακι)
Αγαπημένα. Τα έχω δει τουλάχιστον 4 φορές και θα τα δω κι άλλες
Aν μου επιτρέπετε να πω ότι το κάστινγκ ήταν απαράδεκτο...View attachment 250299
Uncharted 2022 6+/10 φιλοδοξοι Ιdiana Jones και ταυτοχρονα Mission Imposible ...popcorn με καλη παρεα και σχολια γυρω απο τα imposible....
Υ.Γ. μαλλον το πανε για φραντσαιζ, εχει και μινιτρειλερ μετα τους τιτλουςτελους....
Σεναριο,σκηνοθεσια,καστιγκ,σαουντρακ .
OMG !!!Φάνηκε η αλλαγή 6 παρακαλώ σκηνοθετών !
Συγνώμη λάθος , 7 ήταν τελικά οι σκηνοθέτες !OMG !!!
Και πολύ καλά (θα)κάνεις (I'm just the opposite ) μπορείς και να λείπεις κάνα μισάωρο όσο παίζει θα γλυτώσεις τους ''αταίριαστους''Την ταινία θα την δω γιατί γουστάρω πολύ brainless fun - το έχετε καταλάβει φαντάζομαι!
5 Actors Who Should Play Nathan Drake in the Uncharted Movie - The Dallas Prospect
Despite its efforts to bring Naughty Dog's immensely successful franchise, Uncharted to the big screen, Sony has routinely been forced back to the drawingthedallasprospect.com
Έχω φτάσει στο 6ο επεισόδιο του πρώτου κύκλου, αλλά δεν με έχει τραβήξει τόσο. Πολύ σκοτάδι. 7/10 μέχρι τώρα, ελπίζω να βελτιωθεί.
Πολύ καλό! Μικρά, σφιχτά, έξυπνα επεισόδια.
Ισχύει , απαράδεκτο casting ! Υπήρχαν πολύ καλύτερες επιλογές .Aν μου επιτρέπετε να πω ότι το κάστινγκ ήταν απαράδεκτο...
Τη γνώμη μου για την ταινία δε θα την πω για να μη σε στεναχωρήσω...