Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 42.835
Σουρίμι;;μαιμου καβουρι
μου θυμίζει την πεθερά μου που άνοιξε φιστικάκια στη Βιέννη όταν είχαν πάει πριν χρόνια...
Ε, καλά μην τρελαίνεσαι και εσυ τώρα και φαντάζεσαι σκευωρίες απο την ανάποδη. Και εγω του βάζω λάικ του ανθρώπου , χωρίς να τον ξέρω επειδή συμφωνώ με κάποια απο αυτά που λέει, ή έστω και λάθος να τα θεωρεί κάποιος .... λάικ λόγω προσπάθειας μεταφοράς όποιας γνώσης είναι πάντα εκτιμητέα. Δεν με ενδιαφέρουν οποιαδήποτε κίνητρα και να υπάρχουν, εγω εξετάζω αυτό που λέει. Ο καθένας μπορεί να έχει οποιοδήποτε κίνητρο, αυτό θα αναλύω εγω ?και όλως τυχαίως οι γνωστοί ''κάποιοι'' πατάνε λάικς σε τέτοια ποστς.....
Εντάξει τον Ξενάκη να τον εξαιρέσω α) γιατί είναι Ελληνας β) γιατί αρέσει και στον Μαέστρο. Αλλά μέχρι εκεί ...
"Οι γνωστοι καποιοι, τα τρολ, οι ειρωνιες, η συμμορια.."η γνωστή συμμορία πήρε μπρος για ακόμα μια φορά να δημιουργήσει σκηνικό (again and again and again)..
Ποιοι είναι οι ευνόητοι λόγοι;[...]
Ειναι παραδοχη ειτε ανικανοτητας, ειτε ανοχης και αδιαφοριας για ευνοητους λογους;
Και τι πρέπει να κάνει? Να τους φορτώσει mute και ban, ώστε να γίνουν και κατά κάποιο τρόπο μάρτυρες?"Οι γνωστοι καποιοι, τα τρολ, οι ειρωνιες, η συμμορια.."
Δικα σου λογια.
Δεν καταλαβαινεις οτι αυτο, οταν ισχυει, ειναι κακοδιαχειρηση και εκθετει πρωτα εσενα;
Ειναι παραδοχη ειτε ανικανοτητας, ειτε ανοχης και αδιαφοριας για ευνοητους λογους;
δικά μου λόγια-απαντήσεις σε αντίστοιχες άλλων"Οι γνωστοι καποιοι, τα τρολ, οι ειρωνιες, η συμμορια.."
Δικα σου λογια.
Δεν καταλαβαινεις οτι αυτο, οταν ισχυει, ειναι κακοδιαχειρηση και εκθετει πρωτα εσενα;
ναι...θα τους κάνουμε και εκκλησάκιΚαι τι πρέπει να κάνει? Να τους φορτώσει mute και ban, ώστε να γίνουν και κατά κάποιο τρόπο μάρτυρες?
Μπα, δεν θα γράψω άλλα. Αρκετή πλάκα έκανα σήμερα!!Ρεπό, ωραία μουσικουλα στο στέρεο, καφές με τσουρέκι απ τον Μποζα, τρομερό μαδομουνι στο Avsite, κουτσομπολιά χρόνων να βγαίνουν στη φόρα, ο Astronaut jr να ρίχνει το ένα μήνυμα μετά το άλλο..
Ρε τι γαματο πρωινό Δευτέρας ειν αυτό;
Καλύτερο κι από Σάββατο!!!
Παρακαλώ συνεχίστε έτσι, και χειρότερα.![]()
πάρε την συνταγή από τον Δεκέμβριο μπλιαχΟύτε να ξεκουράσουμε τα ματάκια μας λίγες ώρες δεν μπορούμε..
Πάω να ''ζεστάνω'' τις ψαροκασέλες..![]()
... τα σπεντορ λεει..
Piss , glove and thunderstanding...Την καλημερα, δεν ξερω, στεναχωριεμαι απιστευτα παντως, χαλιεμαι να μας βλεπω να μαλωνουμε, δε μπορω δηλαδη, πρεπει να βρουμε αυτα που μας ενωνουν κι οχι αυτα που μας χωριζουν , διαβαζω διαφορα και δε ξερω πραγματικα τι να πω και τι να πιστεψω...
Ειρηνη , peace
Παραφράζοντας και τον σεβάσμιο Jimmy Page,οι διαξιφισμοί επί πληκτρολογίου αποτελούν μια τρισδιάστατη έκφραση σ'ένα...πολυδιάστατο ζήτημα,κάτι σαν μια υποτιθέμενη κβαντική υπεροχή του βινυλιακού μέσου..."Οι γνωστοι καποιοι, τα τρολ, οι ειρωνιες, η συμμορια.."
Δικα σου λογια.
Το σωτήριον έτος 2022 που διανύουμε, με την άνθιση των ώριμων πλέον στριμινγκ υπηρεσιών υψηλής πιστότητας ήχου, η έννοια της οποιασδήποτε πλούσιας ιδιωτικής "δισκοθήκης" είναι λίαν επιεικώς αστεία.επεκτεινόμενη δισκοθήκη
Μην ξεχνάς και τους λαμπάτους ε.... plasma έχει μέσα η λάμπα.Piss , glove and thunderstanding...
Πάντως είναι οξύμωρο φαινόμενο όσοι έχουν high setup να μην επεκτείνουν το ΄΄χαϊλίκι΄΄ και στη διαδικτυακή τους τουλάχιστον δραστηριότητα...
Παραφράζοντας και τον σεβάσμιο Jimmy Page,οι διαξιφισμοί επί πληκτρολογίου αποτελούν μια τρισδιάστατη έκφραση σ'ένα...πολυδιάστατο ζήτημα,κάτι σαν μια υποτιθέμενη κβαντική υπεροχή του βινυλιακού μέσου...
Η αξία που θα έδινε καθένας στη βινυλιακή ενασχόληση συναρτάται και με το ρυθμό προμήθειας από μέρους του νέων βινυλίων προς ακρόαση,ούτως ώστε να υφίσταται συνεχόμενη θέρμανση στο ενδιαφέρον.Με αυτό το κριτήριο μέλη όπως οι JFK & Decembered δικαιούνται οπωσδήποτε να ομιλούν πάνω στην αξία αυτής της ενασχόλησης,σε αντίθεση με χρήστες οι οποίοι θα μας ζάλιζαν με την υπεροχή του μέσου έχοντας μια μη επεκτεινόμενη δισκοθήκη,όσο αβανταδόρικες συσκευές και να διέθεταν.