- Reaction score
- 87.012
@Abessalom, ρίξε μια ματιά στις τελευταίες 12 σελίδες παρακαλώ.
Δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις . Ωραία .
Πως θα σου φαινόταν αν Ζήταγες τιμή για ένα καινούριο προϊόν και σου έλεγε ο αντιπρόσωπος ( Ζαπαντης ) ότι είχε πάνω από 14.500€
Μετά από ένα μήνα ο ίδιος Αντιπρόσωπος ( Ζαπαντης ) που ζήτησες τιμη και στο πούλαγε 14.500 πούλαγε το ίδιο μηχάνημα καινούργιο 11.000 € Σε έναν άλλο…..Τι έγινε και έπεσε τόσο η τιμη του ένα μήνα μετά?
Πως γίνεται Καινούργιο μηχάνημα να Πωλείται 1000 € λιγότερα από το μεταχειρισμένο μόλις ένα μήνα αργότερα?
Μονο εγώ το βλέπω παράλογο η Έχουμε γίνει ξαφνικά όλοι υπεράνω χρημάτων και διαφορές των 1500 των 2000 και των 3000 € δεν παίζουν κανένα ρόλο?
Κοιταξτε επίπεδο ανθρώπου που τον είχα πάρει στα σοβαρά…….@Abessalom, ρίξε μια ματιά στις τελευταίες 12 σελίδες παρακαλώ.
5. Hypex ?1. Trinnov
2. Geithain ή Genelec
3. Περισσότερα subs
4. Ηλεκτρικό αυτοκίνητο
Γιατί, τιμωρία μπήκα;@Abessalom, ρίξε μια ματιά στις τελευταίες 12 σελίδες παρακαλώ.
Θα πάρω νομική συμβουλή, και βλέπουμε.παρακαλω μη δω δικόγραφα μέχρι να γυρίσω….θα στενοχωρηθώ
Με δεδομένα τη χαοτική φύση του μέσου,τις διακυμάνσεις ως προς την ποιότητα βινυλίου από δίσκο σε δίσκο και την ποιότητα από ακίδα σε ακίδα,θα μπρούσα να προβώ μονάχα σε εμπεριστατωμένες εικασίες...Υπό ιδεώδεις συνθήκες με όλους τους εμπλεκόμενους παράγοντες κατά την παραγωγή του δίσκου στην καλύτερη δυνατή εκδοχή τους θα λογάριαζα το επίπεδο ανάλυσης κατά την ανάγνωση της ακίδας επί του βινυλιακού υλικού σε τάξη 18 bit και ρυθμό δειγματοληψίας 384 KHz.Επειδή έχεις αναλύσει αρκετά το θέμα, μπορείς να μου πεις σε τι δειγματοληψία και μήκος λέξης αντιστοιχεί κατά μέσο όρο ένα τυπικό βινύλιο;
Στη μέση του δίσκου 33 στροφών. Άσε τα άκρα.
Το ρεντ μπουκ είναι 16/44,1 οπότε δώσε λίγο τα δεδομένα, και μη συζητάμε τα αδύνατα έστω θεωρητικά σενάρια της ανάγνωσης ενός μορίου υλικού, αυτά προφανώς δε στέκουν.
Ο Ισαάκ λέει 12/32. Πολύ μου φαίνεται.
Εκτός κι αν μιλάμε για το απολύτως μέγιστο, σε 45-αρι σε εξωτερικό αυλάκι.
![]()
What sample rate do vinyl records correspond to?
Answer (1 of 5): Just a guess, but something like 12–13 bits and 32kSamples/second. That would get you something over 70dB SNR and a 15–16 kHz frequency response, which is more-or-less what vinyl can do on a good day. Certainly, the CD standard of 16 bits at 44.1kSamples/sec. is overkill. And l...www.quora.com
Νομίζω κατάλαβα τι είπες στα προηγούμενα και στα ανέλυσα.Δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις . Ωραία .
Πως θα σου φαινόταν αν Ζήταγες τιμή για ένα καινούριο προϊόν και σου έλεγε ο αντιπρόσωπος ( Ζαπαντης ) ότι είχε πάνω από 14.500€
Μετά από ένα μήνα ο ίδιος Αντιπρόσωπος ( Ζαπαντης ) που ζήτησες τιμη και στο πούλαγε 14.500 πούλαγε το ίδιο μηχάνημα καινούργιο 11.000 € Σε έναν άλλο…..Τι έγινε και έπεσε τόσο η τιμη του ένα μήνα μετά?
Πως γίνεται Καινούργιο μηχάνημα να Πωλείται 1000 € λιγότερα από το μεταχειρισμένο μόλις ένα μήνα αργότερα?
Μονο εγώ το βλέπω παράλογο η Έχουμε γίνει ξαφνικά όλοι υπεράνω χρημάτων και διαφορές των 1500 των 2000 και των 3000 € δεν παίζουν κανένα ρόλο?
Μιλάμε για εντελώς εκτός θέματος.Νομίζω κατάλαβα τι είπες στα προηγούμενα και στα ανέλυσα.
Εσύ μάλλον δεν καταλαβαίνεις.
Ναι στην ελεύθερη αγορά όλα είναι πιθανά να αλλάξουν τιμολογικά από τη μια μέρα στην αλλη.
Αυτός που το αγοράζει τρελή προσφορά μετά αν θέλει το πουλάει όσο θέλει και αποτι κατάλαβα το πούλησε φτηνότερα από καινουριο μηχάνημα ΕΚΕΙΝΗΣ της χρονικής στιγμής.
Είπες βαριά πράγματα αρχικά για τα 2 παιδιά και τώρα το ψιλογυριζεις.
Τελοσπαντον.
Εγώ προτείνω να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Δεν αξίζει Dimifoot και costas EAR να το προχωρήσετε σε νομικό επίπεδο γιατί είτε δεν καταλαβαίνει ή έχει εντελώς διαφορετικό τρόπο σκέψης.
Ότι λάθος κάνουμε στη ζωή πρέπει εμείς οι ίδιοι να έχουμε τα κότσια να το παραδεχόμαστε στον εαυτό μας και να μην ψάχνουμε φταιχτη.
Στη τελική το μηχάνημα είναι άψογο. Τόσο πουλιόταν τότε αν δεν ήθελες έπαιρνες καινούριο. Τον άλλο μήνα μπορεί να έχει παραπανω τιμή. Του χρόνου μπορεί να παει χώμα, κανείς δεν ξέρει. Ούτε ο Κάλχας ή η Πυθία να ήμασταν.
Κοίτα, πέραν της πλάκας, στο εσωτερικό του δίσκου βινυλίου, η ταχύτητα που τρέχει η κεφαλή στο αυλάκι είναι μειωμένη.
Στο εξωτερικο τμήμα του δίσκου, προφανώς η διάμετρος είναι πολύ μεγαλύτερη από τη διάμετρο ενός αυλακιου στο εσωτερικό άκρο του δίσκου. Ο δίσκος γυρνάει με σταθερή ταχύτητα περιστροφής, άρα βαίνει μειούμενο το μήκος ανάγνωσης ανά δευτερόλεπτο, και η διαφορά δεν είναι αμελητέα.
Άρα όντως, στο εσωτερικό τμήμα του δίσκου, η "ανάλυση" που εμπεριέχουν τα αυλάκια, η ποσότητα της πληροφορίας πες, είναι εκ των πραγμάτων μειωμένη, και πολύ μάλιστα.
Τώρα αν το ακούς αυτό ή όχι, είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.
Για τον ίδιον λόγο, τα 45-αρια, που τρέχουν σε υψηλότερες στροφές, μπορούν να έχουν περισσότερη αποθηκευμένη πληροφορία στο μέσο, διότι η απόσταση που διανύει η κεφαλή ανά δευτερόλεπτο, είναι αυξημένη σε σχέση με τα κανονικών στροφών lp.
Φακτς οφ οντιο.
Δεν έχει κά@λα ο παράλληλος ρε φίλε.![]()
Ας βάλω και το tracking error σε ένα δίσκο, έτσι να υπάρχει βρε παιδί μου. Απορώ γιατί όλοι οι φίλοι του πικάπ δεν έχουν βραχίονες παράλληλης μετατόπισης, αφού έτσι κόπηκαν οι δίσκοι.
Εγώ προτιμώ τα ουρλιαχτά του 6κύλινδρού μου.Δεν έχει κά@λα ο παράλληλος ρε φίλε.
Κάθεσαι στον καναπέ και βλέπεις τον βραχίων να είναι έτοιμος να ορμήξει, να σκάψει, να ανασύρει παλλόμενος, να να να. 10 ίντσες πράμα, με τα αντίβαρα του, τα ρουλεμάν του, τα ωραία του.
Αναπαραγωγή με τα όλα της...θόρυβος επιφανείας σου λέει ο άλλος...τρίχες, τα βογγητά του δίσκου είναι.
Πικάπ ίσον η ποιο αρσενική μέθοδος ακρόασης, τέλος!
To head-shell είναι 2,5° κατηφόρα ή μου φαίνεται;πάω στου γείτονα ν΄ακούσω κανα βινύλιο.... με ψήσατε
που και που έχει πλάκα να το βλέπουμε να γυρίζει.... !
View attachment 252165
Άλλοι - όπως λ.χ. οι deathmetalάδες - προτιμούν ουρλιαχτά...γενικώς.Εγώ προτιμώ τα ουρλιαχτά του 6κύλινδρού μου.
Αυτά που μας νιαουρίζουν τα λες ουρλιαχτά;Εγώ προτιμώ τα ουρλιαχτά του 6κύλινδρού μου.