Σταύρος Λαγκαδιανός
Το αγοράκι με τα σπίρτα
- Reaction score
- 31.466
ΜΗΝ το πατάς Κιμ!!!επόμενος αδελφός παρακαλώ....
.
.
.
Τι?? Δεν φτάνει αυτό?
ΜΗΝ το πατάς Κιμ!!!επόμενος αδελφός παρακαλώ....
Μπα, εγώ πιστεύω ότι ο Δήμος(ο γερό-Λαδάς ντε ο γνωστός καταδότης των Γερμανών) έδωσε την πληροφορία με δική του ευθύνη και όχι κατόπιν εντολής άλλου.Eεεεεεε τωρα "την πατησες" για καλα.... δηλαδη υποννοεις οτι στη εδωσε ο Μενιος (η ο Δημος κατ εντολην του Μενιου) εεεεε "χαζουλη"?
Πόσο δίκιο έχει. Γνωστοί dealers του εξωτερικού που αυτοχαρακτηρίζονται reviewers προσπαθούν να πείσουν αθώους αναγνώστες πως είναι πέρα για πέρα λογικό μερικά γραμμάρια αλουμινίου ή άλλου υλικού να πωλούνται όσο ένα ID3 & ID4. Θα τρελαθούμε εντελώς. Τι τεχνολογίες και τι έρευνες και άλλες αρλούμπες για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.Αλλά δεν αξίζει ούτε 10Κ, πόσο μάλλον 70Κ. DAC που κοστίζει όσο μια Porsche και server όσο μια Mercedes, ένας βραχίονας που πριν 10 χρονια θα ήταν στα 3Κ ευρώ και τώρα ζητάει 52Κ, ένα Technics επανω σε πλινθο στα 200Κ; Έχει χαθεί το μέτρο και ο κάθε @@ρας ζητάει ότι του κατεβάσει ή κούτρα του για να εντυπωσιάσει τον εκάστοτε πικραμενο Ασιάτη πελατακο. Προφανώς αφού κάποιοι τους τα δίνουν καλά κάνουν και τα παίρνουν αλλά η γελοιότητα έχει ξεπεράσει κάθε λογική."
με αστραπιαία ταχύτητα εκβάλλεται μονο κάτι μετά από τυρόπιτα με μιλκο
πες μου ότι αυτές τις πληροφορίες τις διάβασες κάπου κ τις λες και όχι από εμπειρίαΛοιπόν το γαμήδι αυτό είναι το μόνο πουλί που βρέχει , βάζει τα φτερά του μέσα στο νερό , και τα χρησιμοποιεί ως πηδάλια. Μέχρι να πιάσει την λεία του.
Μετά χαίρεται.
Follow up
-----
Τα ξέρω και δεν τσιμπάω με τίποτα για κοστολόγηση και αξίες. Μπούρδες.
Δεν είπα να μην πληρώσω ένα R&D αλλά μέχρι ένα σημείο.
Υπάρχουν κάποια άτομα εδώ που με ξέρουν και ξέρουν ότι από τα χέρια μου έχουν περάσει πολλοί κατάλογοι εργοστασίων με τιμές χονδρικής.
Όταν ακούω και υλικά και αξίες γελάω.
Να πάρω κάτι τέτοια και να βάζει η γυναίκα μου να ακούει δίσκους trap. Να έχει τον Ανω Λιοσίτη live στο δωμάτιο.
Διαφωνώ το σουβλάκι στα 5 ευρώ είναι prestige. Και σε λίγο θα συντροφεύει τα chivas στα μπουζούκια γιατί θα είναι πιο ακριβό από τα ξηροκάρπια. Μην σου πω και στο Μέγαρο για να δώσουμε και λίγη ποιότητα.Το σκηνικό θυμίζει τη διαφήμιση με εκείνον που κέρδισε λαχείο και ζητάει από τον σεφ που προσέλαβε να του φτιάξει ...σουβλάκι.
Με τη διαφορά ότι ελάχιστοι μπορούν να αντισταθούν σε ένα ζουμερό σουβλάκι.
Σουβλάκι βόρειας ή νότιας Ελλάδος;Διαφωνώ το σουβλάκι στα 5 ευρώ είναι prestige. Και σε λίγο θα συντροφεύει τα chivas στα μπουζούκια γιατί θα είναι πιο ακριβό από τα ξηροκάρπια. Μην σου πω και στο Μέγαρο για να δώσουμε και λίγη ποιότητα.
High conflict narcissist. Είναι φως-φανάρι. Έτσι αποφάσισε η Φύση, έτσι τον έπλασε. Μην τον κατηγορείτε και μην προσπαθείτε να τον διορθώσετε. Έτσι γεννήθηκε ο άνθρωπος, έτσι ζει, μέχρι να πεθάνει. Μη ματαιοπονείτε. Αφήστε τον.Μπαίνω να διαβάσω τι έχει να μάς πει και μετά από λίγο αηδιάζω γιατί αρχίζει και βρίζει οποιονδήποτε διαφωνεί. Τιναφτοσρεεε??
ο ιδιοσυντονισμος του συστήματος μαζι με τα καλώδια τα πλακάκια και το λαμπατέρ.
Ως γνωστόν ο υποφαινόμενος κάθε άλλο παρά ΄΄κολλητός΄΄ είναι με το μέλος gpol...Πρέπει όμως να συμφωνήσω μαζί του ως προς την - ακροαματική τουλάχιστον - υπεροχή του Wadax...Για τα δε παρελκόμενα του Kronos topic δεν έχω κάποια δική μου πληροφόρηση.Δηλαδη, εκτος απο τον αντιπροσωπο, τον Louis, τον Mενιο, τον Δημο, τον Philips (που ελειπε μαζι με τον Μαρκ (????) την τριτη μερα) υπηρχεi κι αλλος insider? Mηπως ρωτησες τον εκπροσωπο του ψηφιακου "γιατι δεν παιζουν αυτο?" και σου παινεψε το σπιτι του για να μην τον πλακωσει? Αλλος "insider" δεν υπαρχει... υπαρχει?
Στο ξαναπα πριν... "οταν εσυ πηγαινες, εγω δεν ερχομουν.... ξαναρχομουν!