- Reaction score
- 98.515
Όταν δείτε κίτρινο θαυμαστικό στο προφίλ σας, μπείτε και επιβεβαιώστε τον λογαριασμό σας με τον εξαψήφιο κωδικό που θα έρθει στο mail σας.
Ήρθε στα Shields αλλά όχι στη Σαμσούνγκ.
Ό,τι πήγα να στο πω...Ήρθε και στην Samsung. Έπρεπε να κάνω search for apps γιατί δεν ήταν στην λίστα.
Πήγα να σου ανεβάσω screenshots, αλλά είναι 128 τίτλοι.Εχουμε καμια λίστα με τα μεταγλωτισμένα παιδικά που προσφέρει η υπηρεσία ;
Τι εννοείς; Μόνο σε 4Κ HDR έχει 101 ταινίες.δεν εχει ακομη πολλες ταινιες
DC....ου είμαι ικανός να δω το πρώτο Superman με τον Christopher Reeve...
και η sony (μέσω android tv) έλαβε την εφαρμογή. Η ποικιλία στα παιδικά είνα μια χαρά.Για κάποιο λόγο το app δεν παιζει ακόμα στη sony του 2020.
Φαντάζομαι σε μερικές μέρες θα το φτιάξουν αλλά μλκια ...
Εχουμε καμια λίστα με τα μεταγλωτισμένα παιδικά που προσφέρει η υπηρεσία ;
Υπολογιστές
Chrome OS
MacOS
Windows PC
Φτου, δεν είναι μέσα το λίνουξ!
Αν δεν το έχεις παρακολουθήσει , οπωσδήποτε το Borgen.Έχω νεύρα επειδή έχω βάλει παντού την εφαρμογή και δεν έχω λάβει ακόμα το email της προσφοράς.
Το αστείο είναι ότι οι ταινίες που έχει δεν είναι του γούστου μου (σούπερ ήρωες και τέτοια τα βαριέμαι) αλλά έχω φάει τέτοια πίκρα από το Netflix με τις παραγωγές επιπέδου ΕΡΤ, που είμαι ικανός να δω το πρώτο Superman με τον Christopher Reeve...
Αν και εκτός θέματος, θα απαντήσω επειδή ήμουν έτοιμος να το γράψω αλλού.Αν δεν το έχεις παρακολουθήσει , οπωσδήποτε το Borgen.
Ειμαί 100% σίγουρος οτι θα σου αρέσει.