bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 49.450
Να προτείνω ηλεκτρολύτη της προκοπής?
Τι event είναι τούτο, δυσκολία?
Τι event είναι τούτο, δυσκολία?
Και να μείνεις από ενέργεια νο πρόμπλεμ. Ξέρεις τι αέρια παράγει η μπαμιοφαγία? Σίγουρα θα έχεις ικανό απόθεμα όταν θα φτάσει εκεί.Να μου λείπει τέτοια εμπειρία!
Το πολύ πολύ να σου κάνω τη χάρη και να φάω 4 φορές την εβδομάδα πριν το event του Νοεμβρίου. Κι αν δεν τερματίσω από την έλλειψη ενέργειας, θα έρθω Αθήνα και θα σε σκίσω!
Τα αέρια, δίνουν (προ)ώθηση, σωστά; Εάν, ναι, ΟΚ, θα μου χρειαστούν στις ανηφόρες!Και να μείνεις από ενέργεια νο πρόμπλεμ. Ξέρεις τι αέρια παράγει η μπαμιοφαγία? Σίγουρα θα έχεις ικανό απόθεμα όταν θα φτάσει εκεί.
Πού να πιάσουμε και την μπάμια...Όταν αποκαλούμε κάποιον “βλήτο” δεν εννοούμε πως είναι ωραίος, σωστά;
Αντρικιά ήταν καλέ, τόσο πολύ που δάγκανες και τα σπόρια της πιπεριάςΗ τυροκαυτερή καίει ή είναι από τις αδερφίστικες μόνο για μόστρα?
- ή και στο κάρτερΠολύ καλή ιδέα, και να βάζετε λίγδες αποκλειστικά εκεί.
Μπάμια δεν λέμε αυτόν που τη έχει μικρή?Πού να πιάσουμε και την μπάμια...
Τι δεν κατάλαβες από το Αντρικιά?Ναι τα δάγκανες , αλλά μετά καιγόσουνα? ήηη , ε ! κάτι πέρασε ξυστά απο τον ουρανίσκο ?
Καθόλου μύθος. Προσωπική εμπειρία. Δεν υπάρχει πιο παραγωγικό έδεσμα.Μύθος αγαπητέ Σταύρο, πίστεψέ με!!
Προψέ έφαγα κότα με πατάτες, δγιό μέρες τώρα έχω τρελαθεί στο ακατάσχετο καλανίδη, τους έχω τρελάνει όλους...
Το cheesecake της Έρσης είναι καλύτερο! Έλα στην Κύπρο να δοκιμάσεις!