- Reaction score
- 23.818
Για αυτό πήρε 9 κιλά
Σώτο τα αλάνια που είχα παρέα εψές με έμαθαν να ρυθμίζω τη ανάρτηση, δεν είχα ασχοληθεί ντίπ και βασικά τη ένιωθα να βυθίζεται αρκετά.Όχι, εγώ δεν πήρα τίποτα... εκτός αν εννοείς ότι πήρα βάρος, αυτό ναι
Άντε, πάρε ένα βιντεάκι από χθες, δώρο, για τα... τρίκιλα!
Εξαρτάται. Πρώτα απ΄όλα μιλάμε για σάκχαρα δηλαδή κακής ποιότητας υδατάνθρακες. Ναι οκ θα σε μπουστάρει στην ασκηση με άμεσα αποτελέσματα. Αυτός είναι και ο λόγος που τους χρησιμοποιούν οι αθλητές. Αν λοιπόν κάποιος, όπως εσύ όπως έχω καταλάβει, κάνει ποδήλατο σε ανταγωνιστικό αθλητικό επίπεδο, θα τον βοηθήσουν και η βοήθεια αυτή θα καλύψει το "διατροφικό λάθος". Για το σύνολο όμως όσων ποδηλατούν από χόμπι ή για άσκηση, η χρήση τέτοιων προϊόντων υδατανθράκων (σκόνη, τζελάκια κτλ) κάνει κακό παρά καλό. Είναι προτιμότερο να κάνεις μία στάση και να φας μία μπάρα βρώμης ή ρυζιού (ακόμα καλύτερα μία πρωτεϊνική) που δε θα έχει άμεσο αποτέλεσμα αλλά θα κρατήσει περισσότερο και φυσικά είναι πολύ ανώτερη διατροφικά.Σκέτο ηλεκτρολύτη τι να τον κάνεις... και οι περιεκτικότητα σε υδατάνθρακα κρίνεται ανεπαρκής πολλές φορές...
Ρε φίλε, σταθερή τιμή είναι. Πολλά, λίγα, ε, αυτά είναι.Πολλά δεν είναι τα 20 ευρά μεταφορικά?
Ακόμη και οταν ρίχνω δεξτρόζη στον ηλεκτρολύτη για να διπλασιάσω την περιεκτικότητα σε (άμεσα διαθέσιμο) υδατάνθρακα δυστυχώς δεν φταίει αυτό για το σωματικό μου βάρος ή την κακή φυσική μου κατάσταση αλλά κυρίως η ασυνέπεια μου στην διατροφή, ξεκούραση και συχνότητα προπονήσεων απόρροια κυρίως των επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων μου...Εξαρτάται. Πρώτα απ΄όλα μιλάμε για σάκχαρα δηλαδή κακής ποιότητας υδατάνθρακες. Ναι οκ θα σε μπουστάρει στην ασκηση με άμεσα αποτελέσματα. Αυτός είναι και ο λόγος που τους χρησιμοποιούν οι αθλητές. Αν λοιπόν κάποιος, όπως εσύ όπως έχω καταλάβει, κάνει ποδήλατο σε ανταγωνιστικό αθλητικό επίπεδο, θα τον βοηθήσουν και η βοήθεια αυτή θα καλύψει το "διατροφικό λάθος". Για το σύνολο όμως όσων ποδηλατούν από χόμπι ή για άσκηση, η χρήση τέτοιων προϊόντων υδατανθράκων (σκόνη, τζελάκια κτλ) κάνει κακό παρά καλό. Είναι προτιμότερο να κάνεις μία στάση και να φας μία μπάρα βρώμης ή ρυζιού (ακόμα καλύτερα μία πρωτεϊνική) που δε θα έχει άμεσο αποτέλεσμα αλλά θα κρατήσει περισσότερο και φυσικά είναι πολύ ανώτερη διατροφικά.