JOHN MARKOU
Münchhausen
- Μηνύματα
- 28.888
- Reaction score
- 28.043
Πολύ ατυχής ο παραλληλισμός .
Από την πόλη έρχομαι κ.λ.π.Για να κάνουμε λίγο διάλειμμα μετά από ποστς σεμιναρίων.
Δοκιμάστε το με ψητό ψάρι στα κάρβουνα. Όχι πολύ παγωμένο σαν κανονικό λευκό και τουλάχιστον μετά από μισή ώρα από όταν ανοιχθεί. Βέβαια έχει ενδιαφέρον να δοκιμάσεις από την αρχή για να δεις την εξέλιξη που έχει στο μισάωρο..
Τιιι λέτε καλέ μου κύριε. Θα αλλάξει γεύση το κρασί; ( στρώνει ένα καλώδιο ; )
Τιιιιι ;;; Δεν είναι όλα τα κρασιά ίδια…
Μα τι λέτε. Έχουν διαφορά τα σταφύλια , τα κτήματα, τα κλίματα και φυσικά οι άνθρωποι που τα διαχειρίζονται;;;;
Όλα είναι δέντρα, όλα κρασιά, όλα μανιτάρια, όλα καλώδια!!
Καλά κρασιά που λέμε ...Για να κάνουμε λίγο διάλειμμα μετά από ποστς σεμιναρίων.
Δοκιμάστε το με ψητό ψάρι στα κάρβουνα. Όχι πολύ παγωμένο σαν κανονικό λευκό και τουλάχιστον μετά από μισή ώρα από όταν ανοιχθεί. Βέβαια έχει ενδιαφέρον να δοκιμάσεις από την αρχή για να δεις την εξέλιξη που έχει στο μισάωρο..
Τιιι λέτε καλέ μου κύριε. Θα αλλάξει γεύση το κρασί; ( στρώνει ένα καλώδιο ; )
Τιιιιι ;;; Δεν είναι όλα τα κρασιά ίδια…
Μα τι λέτε. Έχουν διαφορά τα σταφύλια , τα κτήματα, τα κλίματα και φυσικά οι άνθρωποι που τα διαχειρίζονται;;;;
Όλα είναι δέντρα, όλα κρασιά, όλα μανιτάρια, όλα καλώδια!!
Άσε τα ΄΄ψόφια΄΄,αφού μέχρι και οι... φελλοί γνωρίζουν όχι μόνο ότι τα κρασιά αλλάζουν γευστική απόδοση κατά την έκθεσή τους στον αέρα όσο περνάει χρόνος από το άνοιγμα του μπουκαλιού , αλλά και την επίδραση που θα έχουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά εδάφους και κλίματος (λ.χ. σύνθεση σε μεταλλικά άλατα και οργανικές ουσίες,συστατικά με συχνότητα βροχόπτωσης κτλ) στην ποιότητα καθεμίας ποικιλίας. Γι αυτό ακόμα και από τον ίδιο αμπελώνα συγκεκριμένες χρονιές σοδειάς θα θεωρούνταν ανώτερες από τις υπόλοιπες.Αυτά είναι δεδομένα που έχουν διερευνηθεί κι επιστημονικά .Για να κάνουμε λίγο διάλειμμα μετά από ποστς σεμιναρίων.
Δοκιμάστε το με ψητό ψάρι στα κάρβουνα. Όχι πολύ παγωμένο σαν κανονικό λευκό και τουλάχιστον μετά από μισή ώρα από όταν ανοιχθεί. Βέβαια έχει ενδιαφέρον να δοκιμάσεις από την αρχή για να δεις την εξέλιξη που έχει στο μισάωρο..
Τιιι λέτε καλέ μου κύριε. Θα αλλάξει γεύση το κρασί; ( στρώνει ένα καλώδιο ; )
Τιιιιι ;;; Δεν είναι όλα τα κρασιά ίδια…
Μα τι λέτε. Έχουν διαφορά τα σταφύλια , τα κτήματα, τα κλίματα και φυσικά οι άνθρωποι που τα διαχειρίζονται;;;;
Όλα είναι δέντρα, όλα κρασιά, όλα μανιτάρια, όλα καλώδια!!
Τα γούστα μου δεν είναι μυστήρια, αλλά...πειστήρια.Μυστήρια γούστα έχεις μωρ' αδερφάκι μου.
Να το κοιτάξεις αυτό .Τα γούστα μου δεν είναι μυστήρια, αλλά...πειστήρια.
...ό,τι θέλεις, τό 'χει ο Ψαραδέλλης!Καλά κρασιά που λέμε ...
Βλέπω απο τη φωτό ότι το καλό γούστο, - στη διαρρύθμιση αλλά και η επιλεγμένη διαχρονικότητα στα υλικά, η κλασική επιλογή...
Άσε που η μεταβολή της θερμοκρασίας επιφέρει διαφορές ανάλογες της μεταβολής της στάθμης ακρόασης.όσο περνάει χρόνος από το άνοιγμα του μπουκαλιού
Μην ορκίζεσαι για τους φελλούς. Έχει πολλά είδη και ποιότητες.Άσε τα ΄΄ψόφια΄΄,αφού μέχρι και οι... φελλοί γνωρίζουν όχι μόνο ότι τα κρασιά αλλάζουν γευστική απόδοση κατά την έκθεσή τους στον αέρα όσο περνάει χρόνος από το άνοιγμα του μπουκαλιού , αλλά και την επίδραση που θα έχουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά εδάφους και κλίματος (λ.χ. σύνθεση σε μεταλλικά άλατα και οργανικές ουσίες,συστατικά με συχνότητα βροχόπτωσης κτλ) στην ποιότητα καθεμίας ποικιλίας. Γι αυτό ακόμα και από τον ίδιο αμπελώνα συγκεκριμένες χρονιές σοδειάς θα θεωρούνταν ανώτερες από τις υπόλοιπες.Αυτά είναι δεδομένα που έχουν διερευνηθεί κι επιστημονικά .
Τα γούστα μου δεν είναι μυστήρια, αλλά...πειστήρια.
View attachment 265442
Δεν έχω λαμπάτο ενισχυτή ακουστικών. Δε νομίζω ότι είναι αναγκαίο με τόσο χαμηλά ρεύματα, και που επίπεδα κλάσης Α επιτυγχάνονται εύκολα. Η "περίσσεια" στο δυναμικό εύρος δεν προκύπτει απο αυτό που λές, νομίζω. Δεν ξέρω αλλά λογικά προκύπτει στα ακουστικά που έχουν υψηλή μόνο εμπέδηση και οδηγούνται απο το μεγαλύτερο voltage των λαμπάτων οπότε στο ίδιο λάουντνες χρειάζονται λιγότερη ισχύ και δίνουν μεγαλύτερο δυναμικό εύρος. (μεγαλύτερο λάουντνες με μικρότερη ισχύ). Ψηλα βόλτ, ψηλή εμπέδηση άρα μικρότερη απαιτούμενη ισχύς, για μεγαλύτερο λάουντνες, μεγαλύτερο δυναμικό εύρος.Ξέρεις,τα ακουστικά - κυρίως τα μαγνητοστατικά με τα ομαλά χαρακτηριστικά στην εμπέδησή τους ως φορτίων - μπορούν να οδηγηθούν πολύ καλύτερα και με περίσσεια σε δυναμικό εύρος από μονοτελικές τρίοδες
Χα χα αγαθό μου παιδί και εγω έτσι νόμιζα αρχικά. Το θέμα είναι ότι σε τίποτε δεν ακούν διαφόρές, όλα ίδια είναι. Τούλ δεν διαβάζεις εσύ ; χα χα. Μόνο στα ηχεία και εκεί πάλι δύσκολα, το συζητάμε , μόνο γιατί έχουν 2-3 μετρήσεις διαφορετικές , όχι για άλλους λόγους χα χα , μόνο ΠΑΣΟΚ.Μα στα πάντα να υπάρχουν διαφορές εκτός τα καλώδια;
Για τον Αμίρ όλοι είναι φελλοί, εκτός απο αυτόν.Υπάρχει κάπου συγκριτικό φελλών αλλά amir; με ροζ πάνθηρα, διαγράμματα.κλπ;
Amir ζεις, εσύ μας οδηγείς.Για τον Αμίρ όλοι είναι φελλοί, εκτός απο αυτόν.
Χαρακτηριστικό όλων των αρχηγικών μορφών της ιστορίας που ο κόσμος αρέσκεται στο να ακολουθεί. They know everything, they know best, they demand full compliance. Ο κόσμος χρειάζεται περισσότερους τέτοιους αρχηγούς σε όλους τους τομείς, για να "σωθεί".
Όσο δε, λιγότερες φιλοσοφικές ανησυχίες ή γνώσεις έχουν, τόσο το καλύτερο. Εαν είναι και νιχιλιστές μες στην τρελή χαρά, γιούρια..... Καλά θα πάει και αυτό χα χα. Μας κατάλαβε μέχρι και ο "σωτήρας" Πούτιν και μας δουλεύει. Απο το ένα άκρο στο άλλο και ξανά απο την αρχή. Μέση οδός δεν υπάρχει. χα χα.Amir ζεις, εσύ μας οδηγείς.