- Reaction score
- 4.080
Καποια πράγματα εμείς σαν καταναλωτές δεν μπορούμε να τα τσεκάρουμε. Τεχνικά βασικά. Καλό είναι να υπάρχει πληροφορία για αυτά. Μετά όμως εμείς θα αποφασίσουμε τι θα πάρουμε λαμβάνοντας υπόψιν και αλλά στοιχεία.
Υπάρχει κάπου συγκριτικό φελλών a la amir; με ροζ πάνθηρα, διαγράμματα.κλπ;
Οπωσδήποτε,το έχω προγραμματισμένο για τα... πιεστήρια φελλών.Να το κοιτάξεις αυτό .
Για την ακρίβεια θα ήταν ανεκτίμητη η οδήγηση με επαρκές δυναμικό εύρος από ολιγόβατο λυχνιακό τελικό - προοριζόμενο κανονικά για ηχεία - σε ακουστικά αναίσθητα όπως κάποια μαγνητοστατικά από HIFIMAN & Audeze , αρκεί να είχαν εκείνα ομαλά χαρακτηριστικά εμπέδησης.Δεν έχω λαμπάτο ενισχυτή ακουστικών. Δε νομίζω ότι είναι αναγκαίο με τόσο χαμηλά ρεύματα, και που επίπεδα κλάσης Α επιτυγχάνονται εύκολα. Η "περίσσεια" στο δυναμικό εύρος δεν προκύπτει απο αυτό που λές, νομίζω. Δεν ξέρω αλλά λογικά προκύπτει στα ακουστικά που έχουν υψηλή μόνο εμπέδηση και οδηγούνται απο το μεγαλύτερο voltage των λαμπάτων οπότε στο ίδιο λάουντνες χρειάζονται λιγότερη ισχύ και δίνουν μεγαλύτερο δυναμικό εύρος. (μεγαλύτερο λάουντνες με μικρότερη ισχύ). Ψηλα βόλτ, ψηλή εμπέδηση άρα μικρότερη απαιτούμενη ισχύς, για μεγαλύτερο λάουντνες, μεγαλύτερο δυναμικό εύρος.
...
Για την ακρίβεια αυτό θ'ανταποκρινόταν καλύτερα σε απολυταρχικές ηγετικές μορφές , όπου ο ηγήτορας θα έχει μεριμνήσει ώστε να περιστοιχιζόταν με πολιτικές προσωπικότητες λιγότερο ικανές έχοντας απώτερο σκοπό αφενός μεν να ξεχωρίζει εκείνος ως ΄΄πιο οξυδερκής΄΄,αφετέρου δε να μη λειτουργούσε διαρκώς με αίσθηση ανασφάλειας για ενδεχόμενη ανατροπή του.Για τον Αμίρ όλοι είναι φελλοί, εκτός απο αυτόν.
Χαρακτηριστικό όλων των αρχηγικών μορφών της ιστορίας που ο κόσμος αρέσκεται στο να ακολουθεί. They know everything, they know best, they demand full compliance. Ο κόσμος χρειάζεται περισσότερους τέτοιους αρχηγούς σε όλους τους τομείς, για να "σωθεί". Βαρέθηκε , πήρε χαμπάρι πλέον τους πολιτικούς ο κόσμος, θέλει μια νέα βιτρίνα να εμπιστευθεί , τους "επιστήμονες" χα χα
Στον οίνο πάντως, έχουμε τα ίδια γούστα.
Του χιφίμαν? Δεν θυμάμαι ακριβώς το όνομα, έχει έξι χιλιαρικάκια και τελειώνει σε -αρα.Ποιά είναι η ναυ αρχίδα του?
Γεφυρωμένους κιόλας,όχι...παίξε γέλασε.Δεν προξενεί εντύπωση με δεδομένο το πόσο υψηλό σηματοθορυβικό λόγο διαθέτουν...Στον οίνο πάντως, έχουμε τα ίδια γούστα.
.............
Όσο για τον χαϊφάνθρωπο, κύριε Μπούτχια μας, κάποιος ρηβγιούερ, όχι από τα πρώτα ονόματα, δήλωσε πως η η ναυαρχίδα του μόνο με δύο ΑΗΒ2 γεφυρωμένους παιζκαλά.
Εξαρτάται από... το πόσο θα σε μεθάνε τα γραπτά μου.Είστε sommelier guru μας;
μαντάρα...Του χιφίμαν? Δεν θυμάμαι ακριβώς, έχει έξι χιλιαρικάκια και τελειώνει σε -αρα.
Έτσι ακριβώς είναι, αν έχεις καλό σύστημα, σωστά στημένο.Άντε τώρα να τους πω εγώ και να με πιστέψουν ότι δοκίμασα καλώδιο ( ρεύματος ) των 500€ με άλλο των 60€ και ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΚΑΛΩΔΙΩΝ το φθηνό ταίριαζε 10 φορές καλύτερα
Τι να πω Κώστα θα δείξει. Μέχρι στιγμής δεν έχω κάνει «εξαντλητικές» δοκιμές αλλά και δύο των 1.300 ευρώ οπως και αυτά των 500 δεν κάθονταν ούτε με ευχέλαιοΈτσι ακριβώς είναι, αν έχεις καλό σύστημα, σωστά στημένο.
Τα φτηνότερα καλώδια ακούγονται καλύτερα.
Σε μένα, λόγου χάριν, μετά από χρονοβόρες και εκτεταμένες έως εξαντλητικές δοκιμές μεταξύ καλωδίων ρεύματος, κόστους από 1500 ευρώ μέχρι 3 ευρώ, το φτηνότερο έπαιζε καλύτερα από όλα. Τόσο καλό σεταπ έχω.
Γι'αυτό άφησα τα μαμά καλώδια των συσκευών, αλλά που να σας τα πω και να με πιστέψετε.
Που.
Γουέρ στην αγγλικήν.
¨Αιντε σε χάλασαν και εσένα αυτοί.αλλά και δύο των 1.300 ευρώ οπως και αυτά των 500 δεν κάθονταν ούτε με ευχέλαιο
Τι να πω, ο καθένας κάνει ότι κουφό θέλει.Για την ακρίβεια θα ήταν ανεκτίμητη η οδήγηση με επαρκές δυναμικό εύρος από ολιγόβατο λυχνιακό τελικό - προοριζόμενο κανονικά για ηχεία
Χαλασμένος είμαι βρε¨Αιντε σε χάλασαν και εσένα αυτοί.
Η μόνη περίπτωση να σου αρέσει ένα στόκ ή φθηνό καλώδιο συγκριτικά με ένα ακριβότερο αλλά καλό, όχι κανένα κουκουρούκου, είναι να σου αρέσουν τα μεγαλύτερα σώματα των οργάνων ή να σου λείπουν λίγο απο το σύστημα.Χαλασμένος είμαι βρε
Το μόνο...βέβαιον.Χαλασμένος είμαι βρε
Μόνο που ο συγκεκριμένος τρόπος δράσης έχει έρεισμα όντας κάθε άλλο παρά ΄΄κουφός΄΄...Τι να πω, ο καθένας κάνει ότι κουφό θέλει.
Talk to the...bottles of kanakiani.Που.
Γουέρ στην αγγλικήν.
Ε, δε νομίζω να έιναι ίδιο το σκεπτικό και ο σχεδιασμός ενός ενισχυτή ακουστικών με έναν που προορίζεται για οδήγηση ηχείων και ας "δείχνουν" έτσι τα πραγματα. Καταλαβαίνω τι λές, όμως.Το μόνο...βέβαιον.
Μόνο που ο συγκεκριμένος τρόπος δράσης έχει έρεισμα όντας κάθε άλλο παρά ΄΄κουφός΄΄...
Talk to the...bottles of kanakiani.
Πραγματικά δεν ξέρω τι συμβαίνει.Η μόνη περίπτωση να σου αρέσει ένα στόκ ή φθηνό καλώδιο συγκριτικά με ένα ακριβότερο αλλά καλό, όχι κανένα κουκουρούκου, είναι να σου αρέσουν τα μεγαλύτερα σώματα των οργάνων ή να σου λείπουν λίγο απο το σύστημα.
θα κάνει πάρτι ο Bhutia με αυτό που έγραψα.
Τι να συμβαίνει ρε συ. Απλώς μάλλον το σύστημα σου, δείχνει τις διαφορές σχετικά καλά και αυτό όμως σου προκαλεί μια ¨ευθύνη" εσένα και ένα άγχος να βρείς τι συμβαίνει. Τίποτε δεν συμβαίνει. Όλα καλά είναι. Όταν δεν ακούς διαφορές σε τίποτε και είναι όλα ίδια, τότε να ανησυχείς. (αλλά τοτε δεν θα ανησυχούσες).Πραγματικά δεν ξέρω τι συμβαίνει.