- Reaction score
- 79.662
χωρίς subs?Θα ψηνόμουν να κατέβω Αθήνα για Ζαπ, σε δωμάτιο με Trinnov, Rotel και Perlisten. Έστω και δικάναλο.
χωρίς subs?Θα ψηνόμουν να κατέβω Αθήνα για Ζαπ, σε δωμάτιο με Trinnov, Rotel και Perlisten. Έστω και δικάναλο.
Είδα τις μετρήσεις. Είναι καλές, θα κάνω τα στραβά μάτια αυτή τη φορά, δυο μέρες είναι. Πλημμέλημα.χωρίς subs?
Η Black Friday θα είναι τον επόμενο μήνα...Μην κάνεις ακόμα υπερβολικές εκπτώσεις...Θα ψηνόμουν να κατέβω Αθήνα για Ζαπ, σε δωμάτιο με Trinnov, Rotel και Perlisten. Έστω και δικάναλο.
και της τράπεζας το ίδιοΗ περιέργεια μου για τα Perlisten είναι πολύ μεγάλη.
Παρομοίως,φαίνονται ενδιαφέρουσα περίπτωση. But we both have to live with it.Η περιέργεια μου για τα Perlisten είναι πολύ μεγάλη.
Επι Πασοκ οι επιλογές ήταν δύο! Τα φράγκα τα κληρονομουν γυναίκα και παιδιά ή τα τρώςκαι της τράπεζας το ίδιο
ΠροδότηΈστω και δικάναλο.
Όταν το διάβασα, απόρησα.Θα ψηνόμουν να κατέβω Αθήνα για Ζαπ, σε δωμάτιο με Trinnov, Rotel και Perlisten. Έστω και δικάναλο.
καλά θα πάει αυτό....Κατά τις 15:00 θα είμαι στο δωμάτιο του AVclub για ένα μίνι σεμινάριο-demo calibration Sony OLED TV A95 για όποιον ενδιαφέρεται να δει από κοντά την διαδικασία και τις διαφορές before-after, ερωτήσεις, κλπ.
Κανόνισε να το δει ο γνωστός που παρακολουθεί κάθε ποστ σου και να έρθει να μας πει πως είναι λάθος τα πρότυπα και ότι δεν πρέπει να γίνεται calibrationκαλά θα πάει αυτό....
είναι σαν να καλείς αεκτζήδες στην θύρα 7
εμ δεν του έστειλες μια πρόσκληση να κάνει κ αυτός μια παρουσίαση να σας βάλει τα γυαλιά...Κανόνισε να το δει ο γνωστός που παρακολουθεί κάθε ποστ σου και να έρθει να μας πει πως είναι λάθος τα πρότυπα και ότι δεν πρέπει να γίνεται calibration
Σιγά βρε!είναι σαν να καλείς αεκτζήδες στη θύρα 7
εσύ είσαι kwλόγερος ρε...υπάρχει και σεβασμόςΣιγά βρε!
Μια χρονιά είχα μπει στο δωμάτιο του avclub με μπλουζάκι του avsite.
θα σε κάνει μήνυση ο ροζ ελέφαντας που τον έβγαλες φωτό...
Υπερβολέςκαλά θα πάει αυτό....
είναι σαν να καλείς αεκτζήδες στη θύρα 7
Πάρτε αεροπλάνο και ελάτε. Αξίζει.Παρομοίως,φαίνονται ενδιαφέρουσα περίπτωση. But we both have to live with it.