ΟLED vs Plasma...... 0-1 Κλαιμε και ζηταμε Calibrator

Ndis

Titika
Reaction score
4.755
Γιατι δεν έχει μπει το thread, πρώτη σελίδα σαλόνι, δεν έχω καταλάβει.

Sticky για 100 χρόνια λέμε ... Ναι, είναι μνημείο bad practice αλλά ειναι τοσο κακό, που τελικά είναι καλό.

Ρε τραβατε αγοράστε πικαπ ορισμένοι.

Reaction score
35
Αν θα έπρεπε να κάνω μια κατανοητή σύγκριση του να αναθέσω τη ρύθμιση εικόμας σε σένα ή σε έναν isf calibrator, θα ήταν αν θα έπρεπε να αναθέσω μια σοβαρή επέμβαση σε τσαρλατάνο ή χειρουργό.
...φίλε όχι δέν γίνεται...no offence αλλά δέν θά ρυθμίσω τήν τηλεόρασή σου...έχω πολλή δουλειά αυτόν τόν καιρό...sorry...

Reaction score
227
...φίλε όχι δέν γίνεται...no offence αλλά δέν θά ρυθμίσω τήν τηλεόρασή σου...έχω πολλή δουλειά αυτόν τόν καιρό...sorry...
....μεγαλε τρεχα, ψαχνει πιλοτους για F 16 o ερντογαν, δεν χρειαζεται πτυχιο ικανοτητας, ευκαιρια λεμε !!!!!!!!!!

Μανώλης Κ.

Calibrator! Επαγγελματίας
Reaction score
2.065
Δυσυχως κάθε τηλεόραση που προοριζεται για σοβαρη χρήση και μιλαω για ταινιες και streaming χρειαζεται ρυθμιση ακομη και το filmmaker mode.
Εαν μιλαμε για τηλεοπτικο πρόγραμμα που ειναι στον Ελλαδικο χώρο παντελώς φτωχό (1080ι) οι διαφορες στην εικονα ειναι ελαχιστες.

Οσοι εχετε cosmote ή nova και ειστε του ποδοσφαιρου καντε ενα zapping από αγωνα σε αγώνα και πείτε μου εαν το χορταρι ειναι εντονα πρασινο φωσφοριζε η όχι. Καθε αγωνας σχεδόν εχει και αλλο χλοοταπητα.

Και μιλάω ανεξαρτητα εαν ασχολουμαι η οχι. Και θα απαντησω στο ερωτητα: μα καλά ολοκληρες εταιρίες ειναι δυνατον να κανουν τετοια λάθη;

Ναι γιατι δεν εχουν πλέον μια σταθερη γραμμη παραγωγης με quality control. Τους συμφαίρει η ανταλλαγη η το σερβις απο την προηγουμενη διαδικασια.

Μπορω να σας αναφερω περιπτωσεις που αγοραζονται 2 ολοιδιες τηλεορασεις αδερφων και η μια ηταν διαφορετική από την άλλη. Μαλιστα ο ενας απο αυτους μου ειχε πει " Μανώλη σε πειραζει να φτιαξουμε την μια και να κανω αντιγραφη τις ρυθμισεις" κατι που εγινε και φανταστειτε τι εγινε. Ξενύχτησα για να φτιαξω και την αλλη..

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
7.139
Άσε τον καθένα να βλέπει ότι θέλει και στην "ευτυχία του" ;)
Δεν πιέζω κανέναν.
Ο καθείς ότι καταλαβαίνει και θέλει, δεν θα τους φέρουμε στο φως με το ζόρι :D

Άλλο αυτό. Αλλά οι μαλακίες που γράφονται δεν θα μένουν αναπάντητες.

Μανώλης Κ.

Calibrator! Επαγγελματίας
Reaction score
2.065
Σε συνεχεια του προηγούμενου μου post σας επισυναπτω φωτογραφία από ρυθμιση τεσσάρων επαγγελματικών monitors αναφοράς.

IMG_20200724_124626.jpg

Οπως μπορείτε να δείτε (αν και ειναι κακοτραβηγμένη η φωτογραφία), εχει επιλεγεί το picture mode "calibration" το οποίο ήταν προρυθμισμένο σύμφωνα με τα προτυπα. Θεωριτικά θα έπρεπε να είναι όμοια. Δείτε τις τιμές σε κάθε μία μετα την βαθμονόμιση.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

Reaction score
35
...καί λοιπόν;;
...μόνο ό φωτισμός είναι διαφορετικός, ό οποίος είναι προσωπική προτίμηση καί δέν έχει νά κάνει μέ τά πρότυπα...
...ή ένστασή σου ποιά είναι δηλ. ακριβώς ;;
... ότι έχουν όλα τίς ίδιες τιμές ;;;
...γιά νά καταλάβουμε δηλ...

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.835
Members
38.246
Νεότερο μέλος
TimoleonTimoleon