Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 42.227
Σουιτα....πχιοτερο...υπνοδωματιο θελει το avsite...
Σουιτα....πχιοτερο...υπνοδωματιο θελει το avsite...
Ούτε ως ανέκδοτο. Για κανένα λόγο δεν ξεστηνω δορυφόρους και βάσεις, τι λες παιδάκι μου;@costas EAR τι λες;
Μα γιατι Κωστακη μας....δυο δορυφορακια ειναι ολα κιολα ...σιγα τωρα.....δε μασσας εσυ για το καλο του site....και τα καλα σου τα καλωδια ρεβματος να φερεις...εκεινα τα παχια που εχεις με την καλτσα του Πουρναρα απεξω...Ούτε ως ανέκδοτο. Για κανένα λόγο δεν ξεστηνω δορυφόρους και βάσεις, τι λες παιδάκι μου;
@daharis666 δεν θέλει ο φαλακρός, ούτε το στρουμφάκι, είσαι να στήσουμε ένα 0.2.0 ?Ούτε ως ανέκδοτο. Για κανένα λόγο δεν ξεστηνω δορυφόρους και βάσεις, τι λες παιδάκι μου;
Πού ξέρεις, μπορεί να έγινε νέος ιδρυτής!καμια πλακα. η οργανωση του δωματιου δεν σε αφορα.
Με τον αλήτη τον Πουστιν, δεν μπορουμε να φέρουμε και ρωσίδες ... Θα σπάσουμε τις κυρώσεις και θα μας κακοχαρακτηρίσουν !γερμανικό....με ουίσκια....ξηροκάρπια...βουλγάρες...μολδαβές....κλπ κλπ....
θα σκάνε μύτη το πρωί οι εκθέτες κ θα σκουπίζουν λουλούδια και καμένα 5χίλιαρα με τον Κολοκοτρώνη από το πάτωμα...
Καλημέρα.Με τον αλήτη τον Πουστιν, δεν μπορουμε να φέρουμε και ρωσίδες ... Θα σπάσουμε τις κυρώσεις και θα μας κακοχαρακτηρίσουν !
Σοβαρά γράφοντας, πολλά μπράβο στον διοργανωτή, αλλά σε τόσο στενό χρονικό περιθώριο είναι πολύ δύσκολο να να να γίνουν σωστά πράγματα. Δεν νομίζω πάντως, να είναι ιδιαίτερα δύσκολη υπόθεση, η πρόσκληση να μετατραπεί σε ανοιχτή για την επόμενη έκθεση.
Στο διάστημα αυτό να οργανωθούμε βλέποντας πως μπορούμε και οι υπόλοιποι να βοηθήσουμε. Καλά να είσαι αθηναίος, να φύγεις ομως απο το σπίτι σου στην αλλη ακρη της ελλάδας, να παρατήσεις τις δουλειές σου, να πληρώσεις απο τη τσέπη σου κάποιο σεβαστό ποσό, δεν είναι ούτε εύκολο αλλά ουτε και σωστό.
Αν και σίγουρα μπορουν να εξειδικευτούν περισσότερο, οι άξονες είναι τρείς: χέρια (για χαμαλίκια, στησίματα, "περιφρούρηση", κ.α.), εξοπλισμός και προφανώς κάποιο ταμείο για τα διάφορα έξοδα (όπως τα μεταφορικά ή τα εξοδα φιλοξενίας των ανθρώπων που θα έρθουν απο τη βορεια ελλάδα).
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.Διαβλέπω έναν ΄΄κίνδυνο΄΄ , σε περίπτωση που θα στηνόταν κάτι με όλες τις διατυπώσεις , να είναι τόσο συνταρακτικό το αποτέλεσμα ώστε να προκαλούσαν γενική διακοπή ρεύματος για να μην εκτεθούν προχειροδουλειές σε στησίματα από άλλα δωμάτια.
φέρε τα δικά σου να λανσάρουμε νέο φορμάΡε δεν στήνετε ένα 0.0.0 να μας αφήσετε ήσυχους λέω εγώ .
να βγούμε στη ζητιανιά για κανένα rehdeko ....τόσα μέλη έχουν@daharis666 δεν θέλει ο φαλακρός, ούτε το στρουμφάκι, είσαι να στήσουμε ένα 0.2.0 ?
Αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον εγχείρημαΚαλημέρα.
Όσον αφορά την ανοιχτή πρόσκληση για επόμενο event: ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, θεωρείστε το δεδομένο από τώρα.
Επίσης, πρέπει να σας πω ότι σκεφτόμαστε να κάνουμε κάτι στην Θεσσαλονίκη τον Μάρτιο του '23, οπότε ετοιμαστείτε όσοι μένετε προς τον Βορρά! Ακόμα και ένα donation μπορούμε να κάνουμε στο forum για την παρουσία του avsite σε ένα event, βέβαια πρέπει να συζητηθεί με την ομάδα διαχείρισης πρώτα.
το θετικό είναι ότι ο @blackboxshow μας τάραξε ευχάριστα....κ είδαμε δραστηριοποίηση κ διάθεση από πολλούς....Με τον αλήτη τον Πουστιν, δεν μπορουμε να φέρουμε και ρωσίδες ... Θα σπάσουμε τις κυρώσεις και θα μας κακοχαρακτηρίσουν !
Σοβαρά γράφοντας, πολλά μπράβο στον διοργανωτή, αλλά σε τόσο στενό χρονικό περιθώριο είναι πολύ δύσκολο να να να γίνουν σωστά πράγματα. Δεν νομίζω πάντως, να είναι ιδιαίτερα δύσκολη υπόθεση, η πρόσκληση να μετατραπεί σε ανοιχτή για την επόμενη έκθεση.
Στο διάστημα αυτό να οργανωθούμε βλέποντας πως μπορούμε και οι υπόλοιποι να βοηθήσουμε. Καλά να είσαι αθηναίος, να φύγεις ομως απο το σπίτι σου στην αλλη ακρη της ελλάδας, να παρατήσεις τις δουλειές σου, να πληρώσεις απο τη τσέπη σου κάποιο σεβαστό ποσό, δεν είναι ούτε εύκολο αλλά ουτε και σωστό.
Αν και σίγουρα μπορουν να εξειδικευτούν περισσότερο, οι άξονες είναι τρείς: χέρια (για χαμαλίκια, στησίματα, "περιφρούρηση", κ.α.), εξοπλισμός και προφανώς κάποιο ταμείο για τα διάφορα έξοδα (όπως τα μεταφορικά ή τα εξοδα φιλοξενίας των ανθρώπων που θα έρθουν απο τη βορεια ελλάδα).
Δεν στήνεται σε εκθεσιακό χώρο με 2 σαμπ τίποτα της προκοπής. Ούτε για πλάκα.Αν βάλει ο Έαρ 5 τεμάχια 310 με βασεις και ο Νταχαρης 2 σαμπ
1.0.0. Μονοκαναλο που δεν χρειάζεται και πολλά χέριαΡε δεν στήνετε ένα 0.0.0 να μας αφήσετε ήσυχους λέω εγώ .