Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

Reaction score
2.468
Δεν τρώει, τα φωτογραφίζει μαναχά.
Ελα να περάσουμε παρέα ένα ολόκληρο Σ/Κ θα σε μπουκωσω στη μπάμια :lolsign:
Μα μου αρέσουν οι μπάμιες, θα κοιμηθώ τώρα και θα ονειρευτώ μπάμιες στον φούρνο με κοτόπουλο , βούτα στο ζουμί με ζυμωτό ψωμί συνοδεία πίτας με τσουκνίδια και γλυκάκι στου Κοτσίδη. Για πρωινό αύριο θα φάω Aboca Bianacid !

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
36.425
Εδώ όλοι είμαστε στυλάκια, ομορφαίνουμε δεν παχαίνουμε λέμε

Τόσο που μας γλωσσοτρώνε, δεν εξηγείται αλλιώς, το ποτήρι που βλέπεις λίγα δεύτερα μετά έπεσε το μισό πάνω μου, σαν κατουρημένος βαρώνος ήμουν. Ή αυτό ή φταίει που δεν είχε χερούλι.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.829
Πάντως είδατε ότι φάγαμε πολύ λιτά.
Ψιλοπράματα δηλ.
Και ναι, έχω χάσει μερικά κιλά.
Έκοψα την ζάχαρη, (πίνω πια σκέτο καφέ) και ελάττωσα το πολύ ψωμί και τα πολλά τηγανιτά.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.290
Άμα κόψεις και αυτές τις τρισάθλιες πατάτες τηγανιτές που σιαχνουν τα μαγαζά όξω θα δεις επιπλέον όφελος.
Επισης ότι αφορά τα αναψυκτικά,(αν πίνεις) τσάμπα ζάχαρη και μάλιστα σε μεγάλη ποσότητα

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
36.425
Ένας από τους δγιό που γελάν εκεί σακάτ είναι μεγάλη σαύρα... Μάντεψε :biggrin:

View attachment 268681

Δεν είναι του χαρακτήρα μου να εκφράζομαι τοιουτρόπως, και ασφαλώς δεν έχουμε βρεθεί εκ του σύνεγγυς...

...αλλά πρέπει να είναι μεγάλη χαμούρα :roflmao:

Reaction score
24.173
Άμα κόψεις και αυτές τις τρισάθλιες πατάτες τηγανιτές που σιαχνουν τα μαγαζά όξω θα δεις επιπλέον όφελος.
Επισης ότι αφορά τα αναψυκτικά,(αν πίνεις) τσάμπα ζάχαρη και μάλιστα σε μεγάλη ποσότητα
σε όλα αυτά , διαβάζεις τον διατροφικό πίνακα , σε λέει 14% ζάχαρη πχ το κάνεις επί 3.3 , 46 γραμμάρια
μετά θυμάσαι οτι εμπειρικά μια κουταλιά ζάχαρη είναι κάπου 10γρ άρα τα 46 είναι 4 κουταλιές καλές , αηδιάζεις γιατί τόση ζάχαρη μαζεμένη δεν θα την έτρωγες ποτέ στον χρόνο που θα έπινες μια κοκακολα και το βάζεις στην άκρη.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.290
Μα αυτό λέμε, ο περισσότερος κοζμος στη απόλαυση ενός αναψυκτικού μετά ή κατά τη διάρκεια του φαγητού αυτά δεν τα υπολογίζει.
Έχω φίλο που έπινε 1,5 λίτρο κόκα στη διάρκεια όλης της μέρας, ήταν 130 κιλά.
Τη έκοψε μαχαίρι (μόνο τη κόκα) και σε 5-6 μήνες ήταν 85 κιλά

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
36.425
Το κουταλάκι νομίζω ότι υπολογίζεται στα 4 γραμμάρια, το γράφει εξάλλου το. κουτάκι της κοκακόλας, 39 γραμμάρια ζάχαρη (τα 330 μλ). Περίπου 10 τυποποιημένα κουταλάκια δλδ.

Ο μικρός μου το βρήκε το κόλπο και πίνει γκριν κόλα. Βέβαια ο γιατρός δίπλα του είπε ότι ούτε τα γλυκαντικά δίχως ή με ελάχιστες θερμίδες είναι αθώα (ακόμη και τα μη καρκινογόνα) γιατί πάλι απορρυθμίζουν τον μηχανισμό μεταβολισμού της γλυκόζης. Βέβαια τυπικώς ως γιατρός που συμβουλεύει (τους άλλους) ο ίδιος είναι 'ζωηρος' (στα 130+ τον κόβω)

Εγώ είμαι γενικώς γλυκατζής, αλλά τα πολύ γλυκά μου φέρνουν αηδία. Τα θέλω λιγάκι 'αγλυκα'. Το ίδιο και τα αναψυκτικά. Συνήθως είναι πολύ γλυκερά για τα γούστα μου. Για τον ίδιο λόγο δεν βάζω ζάχαρη στον καφέ μου. Βέβαια πίνω καπουτσίνο που το γλυκίζει η λακτόζη. Ε μέχρι τόσο.

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
11.505
3/10. Για να σας προστατευσω το ανεβαζω :dance2:

09560D9A-DEE6-402F-982F-C56F58661DF9.jpeg

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last
  • spylab