Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Ωραίο κουτί να έχουν και το πώς παίζουν είναι δευτερεύον.Θα γελάσει κάθε πικραμένος όταν θα μπουν οι γιατροί στο νήμα και θα δουν ότι κάνετε χαρουλες για 4.5αρια κλαψ χωρίς σαμπγουφερ!
Μια χαρα endgame ειναι και οι δυο τους.Πηρα ημερομηνια παραλαβης 18/11.
Πληρωμενα.
Βρηκα oled 83" LG 83C21LA στα 3700 και Sony - XR-83A90J στην ιδια τιμη. Αξιζουν;
Θα ειναι αραγε το endgame για αρκετα χρονια ή θα με πιασει παλι μανια αγορας;
Το μεγαλυτερο προβλημα ειναι που πουλαω την τηλεοραση που εχω τωρα που ειναι 82 ιντσες.
Επισης προτεινετε κανα καλο subακι για τα fives.
επειδή σε έχω ψυχολογήσει , το έχω εξηγήσει και στον ζαπ , είναι η φύση της δουλειά σου τέτοια που από την μανία αγοράς δεν θα γλυτώσεις ποτέ - εκτός αν είχες καταγωγή απο Χίο οπότε κάποια στιγμή θα δούλευαν τα γονίδια του νησιού.Βρηκα oled 83" LG 83C21LA στα 3700 και Sony - XR-83A90J στην ιδια τιμη. Αξιζουν;
Θα ειναι αραγε το endgame για αρκετα χρονια ή θα με πιασει παλι μανια αγορας;
Το μεγαλυτερο προβλημα ειναι που πουλαω την τηλεοραση που εχω τωρα που ειναι 82 ιντσες.
Μια Samsung 82Q70R εχω.πχ έχεις 82άρα (που ότι και να είναι τα έχεις στάξει) που προφανώς δεν είναι από καλάθι του lidl , ενώ αμφιβάλλω αν έχει προλάβει να κλείσει χρόνο, και σκέφτεσαι για 83 άλλη τεχνολογία και κλαιν μαιν.
προφανώς καλύτερη θα είναι αλλά δεν είναι οτι έχεις και κάνα πάνελ 7ετίας.
Για λεγε. Πώς;Πάντως επειδή απαγορεύεται να μην πουλήσουν στην τιμή που έχουν αναρτήσει, όποιος έχει όρεξη να τους κυνηγήσει θα τα πάρει σε αυτή την τιμή. Ας κόψουν το λαιμό τους.