Σταδιακή αναβάθμιση ηχοσυστήματος (dimifoot)

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.559
Από τις 100" στις 83" είναι μεγάλη διαφορά.
Τεράστια τη θεωρώ εγώ.

Αντίστροφο παράδειγμα: Όταν είχα αλλάξει την οθόνη μου απ' τις 106'' στις 120'',

στην ίδια απόσταση, η διαφορά στα μάτια μου ήταν τεράστια!

Reaction score
2.839
Είναι κρίμα κι άδικο σε χώρο έτοιμο, με στημένη ποιοτική οθόνη 100'', όλα ρυθμισμένα και τακτοποιημένα, να βάλεις τσουρούτικη TV :biggrin:.
Ευκολία και πολύωρη χρήση; LASER

D

Deleted member 50795

Guest
Τουλάχιστο στο είπε πριν αγοράσεις …όχι μετά.:geek:

(100´´ είναι για πάνω από 3μ (3,1) απόσταση recommended)
:beach:, cinema only.

Reaction score
5.614
Προτεινω προβολεα(καινουργιο)epson γιατι ειναι η μικροτερη μανουρα που παιζει στα βαλε βγαλε.Jvc δεν ειναι αλλα δεν γνωριζω αν ο jvc μπορει να τοποθετηθει στο ιδιο σημειο που έχεις τωρα τον epson,και εκει αρχιζουν τα περιεργα. Για επισκευες κλπ δεν ειναι καλη καμια απο τις δυο(jvc-epson)απο οσο ακουγεται,πραγμα που κάνει την περίπτωση επισκευη λιγο φως στο τουνελ.
Μεγιες και απροβλημάτιστο οτι και να αποφασίσει η συντροφος οτι θα αγορασεις :lolsign:

Ndis

Titika
Reaction score
4.774
To μέγεθος μετράει αλλά η π'τανα η ποιοτητα των oled είναι συγκλονιστική. Είτε η 77αρα, είτε η 83αρα πιστευω οτι θα σε καλύψουν. Sony ή LG , δεν υπάρχει κακή αγορά.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
76.846
Για επισκευες κλπ δεν ειναι καλη καμια απο τις δυο(jvc-epson)απο οσο ακουγεται,πραγμα που κάνει την περίπτωση επισκευη λιγο φως στο τουνελ.
Μόνο που της μιάς δεν χρειάζονται σχεδόν ποτέ ενώ της άλλης χρειάζονται σχεδόν πάντα. :tongue:

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
31.143
Όντως;; Αν είναι έτσι μάλλον θα την βάλω στη λίστα και την Epson.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.179
Members
38.301