Τι είδαμε, τι θα δούμε

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.619
... παρα πολυ καλο +1 (για το wednesday λεω) -εννοειται μονορουφι / καθηστερησα να το δω απο φοβο απογοητευσης.... -τα γνωστα κλισε του νετφρικς δεν το χαλασαν / ομως διακριτη η ελλειψη εντονων δευτευοντων ρολων- δηλαδη η πιτσιρικα επαιζε (πολυ καλα δε λεω, αριστα σχεδων) αλλα σχεδων μονη της.
-
και το πινοκιο καλο

Reaction score
6.520
MV5BMGMzYmZmNjYtMTFmZS00ZGY4LWIwNWUtMzYwNjcyYTI4YTRmXkEy_002.jpg

Spirited 2022 6,5/10 Σε γιορτινο πνευμα ...Mιουσικαλ , παραλλαγη της γνωστης νουβελας του Charles Dickens
Βλεπεται ευχαριστα...ομως περιμενα περισσοτερες κωμικες καταστασεις ...
Σεναριο,σκηνοθεσια,καστιγκ,σαουντρακ

Reaction score
5.614
σε συνεχεια της προηγουμενης αναρτησης , 1 - 2 - τα βρηκα αρκετα εξυπνα και διασκεδαστικα.
To δύο το είδα και εγώ εχθές ,όντως καλουλι. Και η πλάκα ήταν ότι σήμερα το μεσημέρι στο μετρό ένα ζευγάρι το είδε και αυτό εχθές το βράδυ και πιάσαμε την κουβέντα

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
10.837
Avatar The Way of Water 2D (2022) 8/10.
Τεχνικά υπεράνω κριτικής. Έχουμε φτάσει στο 90% της πραγματικότητας. Ξεχνάς ότι βλέπεις γραφικά. Κάθε σκηνή και υπερπαραγωγή. Θα μπορούσε να είχε κόψει 45 λεπτά γιατί στην αρχή το λες και κουραστικό. Η υπόθεση επιπέδου ποπ κορν ευτυχώς χωρίς υπερβολές.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
31.203
Glass Onion: A Knives out Mystery.
Καλούλι, τουλάχιστον δεν έκανε κοιλιές. "Ευγενική χορηγία" Amanzoe 🙂

The Witcher: Blood Origin
Έχω την εντύπωση πως πέρασε και δεν ακούμπησε. Δεν ξέρω. Χάλια πάντως δεν περάσαμε, καλό ήταν αλλά θέλει πολύ ψωμί ακόμα για να φτάσει το πρώτο.

Reaction score
568
Avatar The Way of Water 2D (2022) 8/10.
Τεχνικά υπεράνω κριτικής. Έχουμε φτάσει στο 90% της πραγματικότητας. Ξεχνάς ότι βλέπεις γραφικά. Κάθε σκηνή και υπερπαραγωγή. Θα μπορούσε να είχε κόψει 45 λεπτά γιατί στην αρχή το λες και κουραστικό. Η υπόθεση επιπέδου ποπ κορν ευτυχώς χωρίς υπερβολές.
Τα ίδια θα πω και εγώ. Δεν είμαι φαν του 3d και όσο να'ναι με κούρασε αλλά δεν μπορώ να κρύψω ότι εντυπωσιάστηκα. Ο ήχος ήτανε όμως ακόμα πιο εντυπωσιακός. Το μπάσο μου κούνησε τα άντερα. Το άτμος πολύ καλο (Αιθουσα σφαίρα Village Mall).
Σαν ταινία τώρα εντάξει, ταινία για ποπκόρν και ήχο κλπ. Τρομερά γράφηκα και ωραίες μάχες αλλά πολύ αμερικανιά το στόρι ξεκάθαρα. Όντως έκανε μια κοιλιά, αλλά αν το συγκρίνω με το προηγούμενο, θα πω ότι ήταν ίδιου επιπέδου ταινία. Δεν παραπονιέμαι ξέρω τι πήγα να δω και το απόλαυσα.
8/10

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.237
Members
38.292
Νεότερο μέλος
SotosΑ