- Reaction score
- 3.636
Άρχισα το Kaleidoscope στο Netflix. Τα 2 πρώρα επεισόδια δείχνουν πολύ ενδιαφέροντα.
O Giancarlo Esposito, που γνωρίσαμε στο Breaking Bad, είναι πραγματικά μοναδικός.
Καλό γενικά αλλά το βρήκα κουραστικό σε κάποια επεισόδια.Το οποίο έχει την πρωτοτυπία να μπορείς να δεις τα επεισόδια με οποιαδήποτε σειρά και να συμπληρώσεις το όλο παζλ στο τέλος. Τουλάχιστον έτσι λέει στην εισαγωγή όταν πρωτο ξεκινήσεις να το δεις. Εμένα με ξεκίνησε από το Νο3 και μετά με πήγε στο Νο2 επεισόδιο.
Μιας και το φέρε η κουβέντα για τον nicolas wending refn πρόσφατα ξαναείδα την τριλογία pusher. Πρόκειται για μια αριστούργηματικη έκθεση ωμοτητων.
Άρχισα το Kaleidoscope στο Netflix. Τα 2 πρώρα επεισόδια δείχνουν πολύ ενδιαφέροντα.
O Giancarlo Esposito, που γνωρίσαμε στο Breaking Bad, είναι πραγματικά μοναδικός.
Πολύ κακό για το τίποτα τελικά, με ένα τελευταίο επεισόδιο που ουσιαστικά ΔΕΝ δείχνει πώς παρακάμφθηκε η ασφάλεια, ενώ η "φυγάδευση" των κλοπιμαίων είχε κάνει μπαμ από προηγούμενο επεισόδιο.Το οποίο έχει την πρωτοτυπία να μπορείς να δεις τα επεισόδια με οποιαδήποτε σειρά και να συμπληρώσεις το όλο παζλ στο τέλος. Τουλάχιστον έτσι λέει στην εισαγωγή όταν πρωτο ξεκινήσεις να το δεις. Εμένα με ξεκίνησε από το Νο3 και μετά με πήγε στο Νο2 επεισόδιο.
Μα γιατί το «λες«αυτό?Φαινεται τόσο απλό ωστε κι εγώ σκεφτηκα να το επιχειρήσω στην περιπτωση που….Eγω εχω αλεργια στα αυτοκινητα που παιρνουν μπροστα με το σπινθηρισμο των καλωδιων...
Το έχω δει, πολύ καλόA Walk to remember 2002
7/10
“Ο δημοφιλής και ατίθασος Landon Carter κατόπιν πιέσεων αναγκάζεται να συμμετέχει στην σχολική θεατρική παράσταση. Εκεί ερωτεύεται την Jamie Sullivan, κόρη του ιερέα της πόλης. Η Jamie έχει μια ήδη προγραμματισμένη ζωή κι ένα μυστικό που πρέπει να κρατήσει κρυφό από τον Landon.”
View attachment 277175