- Reaction score
- 5.402
Με το μαχαίρι στο λαιμό τους αναγκάζουν εκεί στη newsauto για καθημερινό άρθρο από το πουθενά;
Μόνο έτσι συμφέρει.-Θεωρείται το καύσιμο του μέλλοντος. Ο λόγος για το πράσινο υδρογόνο που αποτελεί καθαρότερη μορφή ενέργειας καθώς παράγεται από την ηλεκτρόλυση νερού με ηλεκτρική ενέργεια χρησιμοποιώντας εξ ολοκλήρου ΑΠΕ. Με στόχο επενδύσεις σε αυτόν τον τομέα Motor Oil και ΔΕΗ προχώρησαν στη σύσταση της Hellenic Hydrogen που, σύμφωνα με το καταστατικό της, θα αναπτύξει και λειτουργήσει έργα ανάπτυξης και κατασκευής υποδομών για την εγκατάσταση στην Ελλάδα μονάδων πράσινου υδρογόνου. Με δεδομένο ότι στη νέα εταιρεία η Motor Oil κατέχει το 51% του μετοχικού κεφαλαίου και η ΔEΗ το 49%, τη θέση του CEO πήρε ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, ενώ το ΔΣ της Hellenic Hydrogen είναι 7μελές, με τη ΔΕΗ να διορίζει απευθείας τρία μέλη όσο το ποσοστό της δεν υπερβαίνει το 49,99% και δεν υποχωρεί κάτω του 37,5%.
Έχω βγεί από τέτοια κατάσταση στη Νάξο και μου πήρε κάτι παραπάνω από 30 λεπτά... με το φτυάρ τι ακριβώς θα κάνσ?
Συγγνωμη, δεν θα ξαναγίνει9610
EQB είναι.Για eqb μου κάνει.