alexis
Reticular Activating System
- Reaction score
- 30.477
Διατομή.Τι εννοείς ακριβώς;
Διατομή.Τι εννοείς ακριβώς;
buio είναι το σκοτάδι.μπούγιο
A , sorry, δε το κατάλαβα. Δε ξέρω, κάτι είπε ο μάστορας, αλλά χάζευα . Θυμάμαι πάντως να λέει πως είνα λίγο παραπάνω απ' το "κανονικό", για ασφάλεια. Όταν τον ξαναδώ θα ρωτήσω.Διατομή.
Αυτό για το καλώδιο από πάνω δε το σκέφτηκα.To καλώδιο κακώς το πέρασες από πάνω, δημιουργεί μπούγιο χωρίς λόγο μέσα κάνοντας και στροφές.
Κάνε στο κουτί μια εγκοπή στο δεξί κάτω μέρος για το καλώδιο φόρτισης, ώστε να μη μένει ανοιχτό το καπάκι κατά τη φόρτιση.
Για πηγαινε να καθαρισεις το σπιτι στο σκοταδι να δεις πως ταιριαζει με την ακαταστασιαπως έχει επικρατήσει να χρησιμοποιείται σαν εντυπωσιασμός ή ακαταστασία δεν έχω καταλάβει.
Νομίζω το σκέφτηκε ο εγκαταστάτης, γι' αυτό και το άφησε πλούσιο το καλώδιο και το έκανε στροφή μέσα.Αυτό για το καλώδιο από πάνω δε το σκέφτηκα.
Βάλε τέτοιο και μετά θα λες γιατί θα σου σκάσει καμια σαν την Τούμπεργκ με μολότοφ στο χέρι.........Μια ιδέα για κάλυψη-απόκρυψη του φορτιστή:
Περιμένω τα υδρογόνου (Toyota κλπ) ή πυρηνοκίνητα ακόμα καλύτερα...@pstergio θα πάρεις και αυτοκίνητο;
Όχι βρε, θα ήταν προσωπικά δεδομένα, απαγορεύεται!Τελικά για του γείτονα τον φορτιστή μιλάμε από το μεσημέρι;
Ποιος είναι ο Φρανκ και γιατί κουβαλάει τον Τρίνοφ;.Άστον, ξεφορτώνει τον τρινόφ τώρα από το φρανκ!