- Reaction score
- 138.651
Xepatoθείτε.
Ένα χιουμοριστικό σχόλιο να το γυρνάς επι προσωπικού, δείχνει την μικροπρέπεια σου , ειναι γνωστό ότι στις μαλάξεις είσαι πρωταθλητής, και επειδή είναι γνωστό ότι η πολλή …………….κουφαίνει για αυτό ακούς από 110 dB και πάνω.
Θες να το κανείς πιο λιανά Νταχάρις ?
Όπως διαπιστώνεται,κάποια μέλη όλο...δικαιολογίες ψάχνουν είτε για να έπαιρναν μικρότερα sub,είτε να μην...τα έπαιρναν καθόλου.εγω που εχω πιο μικρο κ@λ@ τι πρεπει Να κανω με τα σαμπ; Που να τα βαλω;
δεν λεει χωρις τα sub. το boss δεν βγαζει καν ηχο αφου δεν εχει κουτι και ακυρωνεται.μονο συμπληρωνει την αισθηση στις συχνοτητες που το αυτι ουτε η αλλως ειναι αναισθητο και χρειαζονται τρελα db.Όπως διαπιστώνεται,κάποια μέλη όλο...δικαιολογίες ψάχνουν είτε για να έπαιρναν μικρότερα sub,είτε να μην...τα έπαιρναν καθόλου.
το μισο επιθετο ειναι
Καλά,εσύ μην...ακούσεις back,αμέσως ο νους στο ΄΄πονηρό΄΄.
Ωχ, εγώ το έκανα και βγήκα toatally innocent. (όχι ότι εξεπλάγην).
Δεν ακούνε οι μαλακές στη sonos να προσθέσουμε 3ο ή και 4ο sub στην arc...
Ένα για κάθε κωλομαγουλο θα αγόραζα !
στο τέλος της σελίδας υπάρχει αυτό:Monoprice SSW-12 12in 150-Watt Powered Slim Subwoofer - Monoprice.com
The Monoprice SSW‑12 is a 12" 150‑watt powered subwoofer that helps alleviate subwoofer placement in any room. This slim, low profile ported subwoofer can be placed under your favoritwww.monoprice.com
Εκτός από το μεγάφωνο, άααντε και τις μπόρνες... ακόμα και τα ρυθμιστικά αλλά και η ψύκτρα στο κάτω μέρος ;;;Monoprice SSW-12 12in 150-Watt Powered Slim Subwoofer - Monoprice.com
The Monoprice SSW‑12 is a 12" 150‑watt powered subwoofer that helps alleviate subwoofer placement in any room. This slim, low profile ported subwoofer can be placed under your favoritwww.monoprice.com