JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 27.857
Ναι βρε που χάθηκες? μην ξαναβάλεις αυτά που έβαλες
Μη τσιμπας 3606 με αυτά απ λέι ο κρο μανιονΚι ένα αφιερωμένο στον Μαέστρο, μιλάει ένας άλλος Μαέστρο, χαχα
Δεν θυμάμαι πότε κυκλοφόρησε ακριβώς αυτό.
Κατσε θα τον φτιάξω καλά εγω τον Κρο μάνιον που δεν έχει καταλάβει πως ξέρουμε καλύτερα τι του αρέσει ακόμη και απο τον ίδιο.Μη τσιμπας 3606 με αυτά απ λέι ο κρο μανιον
Μρε @thva εσυ εισαι νεο παιδι στα καραντουζενιαΤο άκουγα νομίζω στην τρίτη γυμνασίου το 1980 -81 σε ένα μπαράκι ωραίο που πηγαίναμε μικρά που το έπιαζε απο κασέτα με ένα κασετόφωνο Νακαμίτσι.
Μίλησε κάποιος για Cro-Magnons;;; Ακούστε ένα σχετικό τραγούδι!Κατσε θα τον φτιάξω καλά εγω τον Κρο μάνιον
Με γέρασε εδω μέσα ο Μάρκου etal... xa xa
¨Ελα τωρ ατο είδα το πόστ σου, είμαι απασχολημένος αλλου ...να γελάω .thva i just found this, θυμάσαι που λέγαμε για την Σινέντ Ο' Κόνορ...
Επειδή αναφέρεσαι σε μένα , φυσικά και μου αρέσουν αυτά που έβαλες και τα ξέρω και τα ακροώμαι χρόνια τώρα.Δεν θυμάμαι πότε κυκλοφόρησε ακριβώς αυτό.
Το άκουγα νομίζω στην τρίτη γυμνασίου το 1980 -81 σε ένα μπαράκι ωραίο που πηγαίναμε μικρά που το έπιαζε απο κασέτα με ένα κασετόφωνο Νακαμίτσι.
Μας άφηνε και βάζαμε και μουσική όταν έφευγε ο πολύς κόσμος μετά τις 2 χα χα. DJ's χα χα
Κατσε θα τον φτιάξω καλά εγω τον Κρο μάνιον που δεν έχει καταλάβει πως ξέρουμε καλύτερα τι του αρέσει ακόμη και απο τον ίδιο.
δλδ με αυτό θα κλείσουν όλοι τα πισιάΣαν DJ κάποιος μαθαίνει να ¨διαβάζει¨ και να βρίσκει κομμάτια που αρέσουν στους άλλους και δεν βάζει μόνο τι ακούει αυτός.