Snow Whitty
SRS
- Reaction score
- 16.248
Ν άρεσε και σε μας όμως….Μη στεναχωριέσαι, σκοπεύω ν'ανοίξω νήμα κριτικής και γι άλλη μια ταινία που μου άρεσε...
Ν άρεσε και σε μας όμως….Μη στεναχωριέσαι, σκοπεύω ν'ανοίξω νήμα κριτικής και γι άλλη μια ταινία που μου άρεσε...
Αφού δεν θα την έχουμε δει.Ν άρεσε και σε μας όμως….
Κοίτα και βλακεία να είναι η ταινία θα βρώ εγω έναν τρόπο να την κάνω ενδιαφέρουσα στο αναγνωστικό κοινό.Μήπως υπάρχει η πιθανότητα να Τον πεισουμε να γράψει για μια ταινία που δεν έχει δει ο ίδιος,αλλά εμείς?
Μα εσυ δεν είσαι ο Βουτια!Κοίτα και βλακεία να είναι η ταινία θα βρώ εγω έναν τρόπο να την κάνω ενδιαφέρουσα στο αναγνωστικό κοινό.
Ναι αλλά ο Bhutia είναι εγώ.Μα εσυ δεν είσαι ο Βουτια!
Εγώ λέω να ανοίξουμε ένα νήμα για να σχολιάζουμε ταινίες που κανείς μας δεν έχει δει. Πρακτικά δεν θα έχει διαφορά.Μήπως υπάρχει η πιθανότητα να Τον πεισουμε να γράψει για μια ταινία που δεν έχει δει ο ίδιος,αλλά εμείς?
Όχι ότι συμβαίνει κάτι διαφορετικό εδώ. Τα περισσότερα ποστς είναι από μέλη που ούτε καν την είδαν.Εγώ λέω να ανοίξουμε ένα νήμα για να σχολιάζουμε ταινίες που κανείς μας δεν έχει δει. Πρακτικά δεν θα έχει διαφορά.
Γιατί νομίζεις οι κριτικοί την είδανε ;Όχι ότι συμβαίνει κάτι διαφορετικό εδώ. Τα περισσότερα ποστς είναι από μέλη που ούτε καν την είδαν.
Ναι. Εγώ και πολλοί άλλοι στην Κρήτη την είδαμε. Ήτανε στο σινεμά. Γαμάτη ταινία. Να τη δείτε και μετά να μπείτε στο θρεντ.Γιατί νομίζεις οι κριτικοί την είδανε ;
Πρέπει να καταλογιστεί όμως κάποια ευσεβής πρόθεση σε όσους τουλάχιστον την ξεκίνησαν έστω και αν δεν άντεξαν μέχρι τέλους...Όχι ότι συμβαίνει κάτι διαφορετικό εδώ. Τα περισσότερα ποστς είναι από μέλη που ούτε καν την είδαν.
Εάν ήμουν αμειβόμενος κριτικός κινηματογράφου θα είχα υποχρέωση να σχολιάζω όσες ταινίες παρακολουθούσα - κι ενδεχομένως κάποιες...που δεν θα είχα παρακολουθήσει μέχρι τέλους - ανεξάρτητα από το βαθμό που θα με συγκινούσαν να γράψω γι αυτές.Ν άρεσε και σε μας όμως….
Ε, γράψε τότε κάτι. Πως ήτανε ; Τάσπαγε ;Ναι. Εγώ και πολλοί άλλοι στην Κρήτη την είδαμε. Ήτανε στο σινεμά. Γαμάτη ταινία. Να τη δείτε και μετά να μπείτε στο θρεντ.
...εκτως και αν ο Γκουρου, ειναι και σκηνοθετης...ωστε να γυρναει ο ιδιος της ταινιες που θα ηθελε, οπως θα ηθελε ο ιδιος...
View attachment 286644
Δεν ξέρετε να εκτιμάτε τον καλό σινεμά εσείς οι κομμουνιστές.ήταν κάτι διαφορετικό από τη μέση μπούρδα αμερικανιά τύπου μάρβελ