JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 27.882
Τα 230 v ac έχουν συχνότητα 50HZ.
Τι ακούν διαφορετικά οι νυχτερίδες βρε μαϊμού ;
Τι ακούν διαφορετικά οι νυχτερίδες βρε μαϊμού ;
Καμία. Αν έχεις πρόβλημα θορύβων, κοίτα τις γειώσεις σου μην έχεις κάποιο βρόγχο.Ερώτηση για την "ομάδα" κατά την οποία το καλώδιο πίνακας - πρίζα δεν επηρεάζει ιδιαίτερα:
Κατ' αντιστοιχεία και το πολύπριζο όπως και το καλώδιο πολύπριζο - συσκευή δεν παίζει ρόλο ή εκεί υπεισέρχονται άλλες παράμετροι;
Και έλεγα τί έλειπε απο τη μαγειρίτσα... Δεν είχα βάλει furutech στην ηλεκτρική κουζίνα!!!Δεν θελω να τοποθετηθώ σε μια πλευρά του θέματος, αλλα ο κύριος "μουςικοφιλος" πουλούσε ενα καλώδιο που.. View attachment 288531
Δηλαδή βάζεις αυτό το καλώδιο ρεύματος σε 1080P IPS, και γίνεται 4K OLED. τι μπορώ να πω, μπράβο στούς γιαπονεζους και την τεχνολογία τους!
Ξεκάθαρα.Και έλεγα τί έλειπε απο τη μαγειρίτσα... Δεν είχα βάλει furutech στην ηλεκτρική κουζίνα!!!
Έλα σπίτι να σου κάνω στο πολυκάναλο ΑΒ ένα απλό πολύμπριζο με ένα άλλο που έχει Furutech πρίζες μέσα και μετά κάτσε και χλεύασε. Ειδικά για την εικόνα!!Και έλεγα τί έλειπε απο τη μαγειρίτσα... Δεν είχα βάλει furutech στην ηλεκτρική κουζίνα!!!
Με τον χρόνο που χρειάζεται ένας προβολέας για να σβήσει και να ανάψει πάλι , με οιοδήποτε πολύπριζο δεν θα φανεί η διαφορά .Έλα σπίτι να σου κάνω στο πολυκάναλο ΑΒ ένα απλό πολύμπριζο με ένα άλλο που έχει Furutech πρίζες μέσα και μετά κάτσε και χλεύασε. Ειδικά για την εικόνα!!
Μην πέφτεις τώρα και εσύ σε αυτή την παγίδα με τους παντογνώστες από πρίζες μέχρι τρένα εμβόλια , μαγειρίτσες κλπ. Ατελείωτη λίστα
Γιάννη δεν έχω προβολέα. Δεν είμαι χαϊεντάς!Καλά τα άλλα , αλλά ο φούρνος , ο βραστήρας και η τοστιέρα , ώς απλές αντιστάσεις που σε χαλάνε ;
Τι θόρυβο μπορούν να εισαγάγουν στο κύκλωμα ;
Με τον χρόνο που χρειάζεται ένας προβολέας για να σβήσει και να ανάψει πάλι , με οιοδήποτε πολύπριζο δεν θα φανεί η διαφορά .
Εκτός και αν το κάνεις όπως το έκαναν κάποιοι παλιά , με ειδική διάταξη , όπου παρέμεναν ενεργοί και οι δύο αγωγοί για μικρό χρονικό διάστημα μέχρι να γυρίσει ο μεταγωγός διακόπτης στην άλλη θέση και να τροφοδοτεί το σύστημα το άλλο καβλώδιο .
Καλά τα άλλα , αλλά ο φούρνος , ο βραστήρας και η τοστιέρα , ώς απλές αντιστάσεις που σε χαλάνε ;
Τι θόρυβο μπορούν να εισαγάγουν στο κύκλωμα ;
Αυτός και εγώ γαιτί ακούμε διαφορές ; Κουφοί είμαστε ; Δεν πιστεύω να ακούς και εσύ ;Έλα σπίτι να σου κάνω στο πολυκάναλο ΑΒ ένα απλό πολύμπριζο με ένα άλλο που έχει Furutech πρίζες μέσα και μετά κάτσε και χλεύασε. Ειδικά για την εικόνα!!
Μην πέφτεις τώρα και εσύ σε αυτή την παγίδα με τους παντογνώστες από πρίζες μέχρι τρένα εμβόλια , μαγειρίτσες κλπ. Ατελείωτη λίστα
Πάρε ένα δραπανοτρύπανο, βάλτο σε μια κοντινή πρίζα που πιθανόν να παίρνει απο το ίδιο κουτί διακλάδωσης, δώστου να πάρει λίγες στροφές και δες τι θα πάθει η εικόνα της τηλεόρασης σου. Θα παγώσουν τα πιξελάκια. χα χα. They will freeze to death.Ευτυχως κανεις τη διάκριση
μεταξύ ηλεκτρικών κινητήρων
και καταναλώσεων.
Εννοείται ότι οι πρώτοι επιβαρύνουν
πολύ περισσότερο με την εκκίνηση
και λειτουργία τους στέλνοντας ηλεκτρικούς παλμούς στη γραμμή.
Τα άλλα τραβανε πολύ ρεύμα.
Μια οικιακή γραμμή και η ασφάλεια της
έχει όρια όσον αφορά τη παροχή ρευματος.
Ένα σύστημα δεν πρέπει ποτέ να λειτουργεί στα όρια του και το ρεύμα όταν ζητείται στιγμιαία από το συστημα πρεπει
να ρέει απρόσκοπτα.
Αυτο χωρίς να μπούμε στο θέμα των παρεμβολών.
Φαντάσου τις γραμμές τροφοδοσίας του
σπιτιού σαν διακλαδιζομενα δέντρα
όσον αφορά τις παρεμβολες.
Όσο πιο κλειστό το κύκλωμα τόσο καλύτερα.
Δεν είναι τεραστιες οι διαφορες αλλα
μπορούν να εξηγηθούν τεχνικά και
κάτω από προυποθεσεις ακουγονται.
ναι οκ....Πάρε ένα δραπανοτρύπανο, βάλτο σε μια κοντινή πρίζα που πιθανόν να παίρνει απο το ίδιο κουτί διακλάδωσης, δώστου να πάρει λίγες στροφές και δες τι θα πάθει η εικόνα της τηλεόρασης σου. Θα παγώσουν τα πιξελάκια. χα χα. They will freeze to death.
Τι σχέση έχουν με τα καλώδια?εμβόλια
Δηλαδή εγώ που έχω προβολέα, είμαι... χαϊεντάς???!?!!!1?!Γιάννη δεν έχω προβολέα. Δεν είμαι χαϊεντάς!