Ndis
Titika
- Reaction score
- 4.755
+1 για genelec (super τα 300αρια, αλλά to much of a good thing)
Last edited:
Λογικό. Έχεις αναφέρει επανειλημμένα άλλωστε οτι έχεις θέματα αποθηκευτικού χώρου στο σπίτι. Ένα (ή περισσότερα) ζευγάρι μεγάλα μπαουλοντίβανα είναι πάντα χρήσιμα.Εγώ είμαι ATC πάντως
Εκτονώνει προς τα πάνω, εκεί που κάθεσαιΔεν έχω ξαναδεί μπαουλοντίβανο με ρεφλέξ.
οσο κοστίζουν 2 ζευγάρια 100αρια active, τόσο έχει το αυτοκίνητο που πήρες..Αγαπάμε ATC. Απλώς, βαράει στο κεφάλι..
Ασχέτως ηχείου, που για τα δύο αυτά θα δυσκολευόμουν πάρα πολύ να διαλέξω, προτιμώ την ψηφιακιά είσοδο.Ε και; Εσυ τι θα προτιμούσες είναι το ερώτημα
Το συγκεκριμένο σύνολο ATC έχει σαφώς ανώτερα περιθώρια στη διαχείριση ενέργειας σε σχέση με τα Genelec.Εγώ είμαι ATC πάντως
Spinorama?Το συγκεκριμένο σύνολο ATC έχει σαφώς ανώτερα περιθώρια στη διαχείριση ενέργειας σε σχέση με τα Genelec.
Ψηνόραμα...Spinorama?
Ούτε αυτό που λένε ΟΛΟΙ ότι σκοτώνει τα πιο πολλά floorstanders με τα πολλά και μεγάλα woofer τους και δεν χρειάζεται ακόμη και sub και difies physics ; Μόνιτορ και μόνο 36.000 ευρώ μόνιτορ.Όχι σα κάτι άλλες που με ένα 6-αράκι τάζουν λαγούς και πετραχήλια..
Τρίδρομο είναι με 7αρι γουφερ και δίνουν απόκριση 34hz. Σοβαρό ηχείο από σοβαρή εταιρία , όλα μετρημένα. Μην γράφετε παραφιλολογίεςΟύτε αυτό που λένε ΟΛΟΙ ότι σκοτώνει τα πιο πολλά floorstanders με τα πολλά και μεγάλα woofer τους και δεν χρειάζεται ακόμη και sub και difies physics ; Μόνιτορ και μόνο 36.000 ευρώ μόνιτορ.
TAD COMPACT EVOLUTION ONE - TAD-CE1TX — TAD LABORATORIES
TAD COMPACT EVOLUTION ONE - TAD-CE1TXwww.technicalaudiodevices.com
Το ξέρουμε όλοι ότι είναι τρίδρομο. Έχει όμως αλλά "κοινά" στοιχεία με αυτά που αναφέρει ο Ιαρ ως προυποθέσεις.Τρίδρομο είναι με 7αρι γουφερ και δίνουν απόκριση 34hz. Σοβαρό ηχείο από σοβαρή εταιρία , όλα μετρημένα. Μην γράφετε παραφιλολογίες
'Ιιιιιιιιιι , προδότη!Με 9 εντοιχισμένα 300ρια δεν θα έβαζα σαμπ.
Change my mind