- Reaction score
- 4.079
Κι' άλλος θέλει να επισκεφτεί το Μπάφι ΜαέστροΤο έβαλα ; ... δεν θυμάμαι , σίγουρα δεν με μπερδεύεις με τον Marlboro ? xa xa,
Κι' άλλος θέλει να επισκεφτεί το Μπάφι ΜαέστροΤο έβαλα ; ... δεν θυμάμαι , σίγουρα δεν με μπερδεύεις με τον Marlboro ? xa xa,
Ε ;Κι' άλλος θέλει να επισκεφτεί το Μπάφι Μαέστρο
Δεν μας τα λές καλά MArlboro. Δεν καταλαβαίνω απο που ορμώμενος έκανες αυτό το σχόλιο.Κι' άλλος θέλει να επισκεφτεί το Μπάφι Μαέστρο
Όταν επιστρέψω εις τα Ιωαννινα θα τα ακούσω είμαι πολύ περίεργος να ιδω τι είναι τα μουσικά τεμαχιαθα βγάλω τα ..εσώψυχα μου με αναμνήσεις....
μουσική αυτοκινήτου για βραδυνές καλοκαιρινές βόλτες:
στο "καπάκι" έπαιζε το:
και η ...morning patrol έκλεινε με ανατολή ηλίου από τις κορυφές του Κόζιακα:
επιστροφή στο σπίτι με:
Έβαλε καλά κομμάτια αυτή τη φορά Κε Χρήστο. Να του βάλω like για λογαριασμό σου ;Όταν επιστρέψω εις τα Ιωαννινα θα τα ακούσω είμαι πολύ περίεργος να ιδω τι είναι τα μουσικά τεμαχια
Ποιός είναι αυτός ο Μορφέας ; Ο φίλος σου ; Δεν κρίνω αλλά ...Ήμουν στην αγκαλιά του Μορφέα.
What'd i miss?
For real? Wow!Πληροφορία της ημέρας (Tip of the day για τους νέους) : Η μορφίνη πήρε το όνομα της απο τον Μορφέα.
επειδή παραμονεύει το ...εγκεφαλικό!Τώρα που λείπει η γάτα χορεύουν τα ποντίκια
Ναι βρε συ αλήθεια. Όταν δεν βάζω γελάκι είναι σίγουρα αλήθεια.For real? Wow!
_ . _ . _
Έν απουσία του Κου Χρήστου, του μέγα ρυθμιστή που με μαζεύει όταν πρέπει και απο τους πολυ λίγους που υπακούω, φροντίζω να κρατάω χαμηλό προφίλ, ιδίως στο νήμα του. Να μην δημιουργήσω κανά πρόβλημα απο το πουθενά όπως συνήθως, έστω και άθελά μου.Που είσαι και με έχει πιάσει μια ελαφριά βαρεμάρα.
Eυτυχώς είναι ανοιχτόμυαλος.Έν απουσία του Κου Χρήστου, του μέγα ρυθμιστή που με μαζεύει όταν πρέπει και απο τους πολυ λίγους που υπακούω, φροντίζω να κρατάω χαμηλό προφίλ, ιδίως στο νήμα του. Να μην δημιουργήσω κανά πρόβλημα απο το πουθενά όπως συνήθως, έστω και άθελά μου.