Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Έχω κάποια παιχνίδια που δεν έχω ακουμπήσει ακόμα στην κατοχή μου και έλεγα να μην ψωνίσω τίποτα αλλά είδα την προσφορά, τα είχα γλυκοκοιτάξει και τα δύο κάποια στιγμή..Διχασμός; Ποιος διχασμός; Γιατί βασανίζεσαι;
Πάρε και τα δύο!
Έχω και τα δύο (από το PS4).Καλησπέρα, είμαι διχασμένος ανάμεσα σε δύο τίτλους για την επόμενη μου αγορά.
Έχω pc αλλά επειδή και τα δύο είναι Sony releases είπα να ρωτήσω εσάς..
Οι επίμαχοι τίτλοι είναι το God of war και το Days gone.
To god of war με μια έκπτωση που δίνει το epic store θα μου κοστίσει περίπου 36 ευρώ νομίζω, ενώ το days gone μπορώ να το πάρω με την ίδια προσφορά στα μισά (18 ευρώ).
Λογικά έχουν λύσει αρκετά θεματάκια (bugs) που είχε το days gone όταν βγήκε στο pc οπότε ας μιλήσουμε μόνο για το πόσο καλά παιχνίδια είναι (ή όχι) πιο γενικά..
Ευχαριστώ..
Δεν ξέρω αν με κάλυψες ή όχι..Έχω και τα δύο (από το PS4).
Αν και η σειρά των God of War είναι μέσα στο all-time top 10 του Playstation για μένα, το τελευταίο ήταν μέτριο (συγκριτικά).
Το Days Gone είναι εντυπωσιακό αλλά το βαρέθηκα γρήγορα. Δεν έχω παίξει ούτε το 1/10.
Αν έπρεπε να διαλέξω ένα από τα δύο θα πήγαινα στο God of War.
«Θύμα» του πληθωρισμού και το PlayStation 5 - Πόσο θα ακριβύνει
Η Sony παρουσίασε τον νέο τιμοκατάλογο, ο οποίος περιλαμβάνει αυξήσεις σ’ όλες τις βασικές αγορέςwww.newmoney.gr
Δεν υπάρχει διαφορά στον χώρο που απαιτεί η εγκατάσταση μεταξύ digital και disk edition. Τα παιχνίδια καταλαμβάνουν τα ίδια ακριβώς Gb από τα 825 συνολικά του SSD.Εγώ χτύπησα πάντως την έκδοση με δίσκο και δώρο το War of Gods 2, το καλύτερο παιχνίδι μετά το Diablo 4. Στην Digital θα χρειαστείτε σύντομα εξωτερικό δίσκο, τα παιχνίδια πλέον είναι 100G .
Ναι αλλά εγώ δε χρειάζεται να τα έχω όλα κατεβασμένα να γεμιζει δίσκος. Τα φορτώνω από το Blu ray σε 3 λεπτά ενώ από δίκτυο τα 100G θέλουν 1 ώρα σε γρήγορη σύνδεση, άγνωστο σε 50άρα γραμμη.Δεν υπάρχει διαφορά στον χώρο που απαιτεί η εγκατάσταση μεταξύ digital και disk edition. Τα παιχνίδια καταλαμβάνουν τα ίδια ακριβώς Gb από τα 825 συνολικά του SSD.
Ναι, αλλά πόσο κοστίζουν τα δισκάκια και πόσο η ψηφιακή εκδοχή;Δεν υπάρχει διαφορά στον χώρο που απαιτεί η εγκατάσταση μεταξύ digital και disk edition. Τα παιχνίδια καταλαμβάνουν τα ίδια ακριβώς Gb από τα 825 συνολικά του SSD.
Η εγκατάσταση από το δισκάκι έχει κι αυτή περιορισμό την ταχύτητα του Βlu Ray. Σε 3 λεπτά αποκλείεται να γίνει εγκατάσταση σε σύγχρονο παιχνίδι.Ναι αλλά εγώ δε χρειάζεται να τα έχω όλα κατεβασμένα να γεμιζει δίσκος. Τα φορτώνω από το Blu ray σε 3 λεπτά ενώ από δίκτυο τα 100G θέλουν 1 ώρα σε γρήγορη σύνδεση, άγνωστο σε 50άρα γραμμη.
Είναι σχεδόν υποχρεωτικό με τη Digital εκδοση να έχεις εξωτερικό δίσκο.
Αυτός είναι (ακόμα) ένας σημαντικός λόγος υπέρ του disk. Τα καινούργια παιχνίδια από την πρώτη σχεδόν μέρα είναι φτηνότερα σε καταστήματα του Σκρουτζ και μετά 1-2 μήνες είναι 30%+ κάτω. Συν το ότι μπορούμε να δανειστούμε ή να αγοράσουμε μεταχειρισμένα παιχνίδια.Ναι, αλλά πόσο κοστίζουν τα δισκάκια και πόσο η ψηφιακή εκδοχή;
Πολύ σωστά.Αυτός είναι (ακόμα) ένας σημαντικός λόγος υπέρ του disk. Τα καινούργια παιχνίδια από την πρώτη σχεδόν μέρα είναι φτηνότερα σε καταστήματα του Σκρουτζ και μετά 1-2 μήνες είναι 30%+ κάτω. Συν το ότι μπορούμε να δανειστούμε ή να αγοράσουμε μεταχειρισμένα παιχνίδια.
H SONY θέλει να το κόψει κι αυτό.Πολύ σωστά.
Επίσης να προσθέσω το πλεονέκτημα της μεταπώλησης.
Αν αγοράσεις σήμερα ένα παιχνίδι μπορείς άνετα να το πουλήσεις όταν το τελειώσεις ή το βαρεθείς και να πάρεις πίσω ένα σημαντικό ποσό.
Με το didital δεν έχεις αυτό το πλεονέκτημα.