Πυρκαγιές, πλημμύρες, φυσικές καταστροφές

Reaction score
23.739
Στον @pankrok δείξε τα που μας λέει να μπαίνουμε στα τρένα.
Ναι ήταν ιδανική μέρα για σκούτερ σήμερα, εμένα μου έφτασε το νερό στααααα... σήμερα, με σκούτερ λογικά θα έφτανε για κλύσμα

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.985
Ναι ήταν ιδανική μέρα για σκούτερ σήμερα, εμένα μου έφτασε το νερό στααααα... σήμερα, με σκούτερ λογικά θα έφτανε για κλύσμα
Αφού εσύ έχεις ποδήλατο , μαζί με τον Μπρέτσο.

Reaction score
19.415
Και όπως έγραψα και στο άλλο νήμα (χωρίς να ξέρω τίποτε για την περιοχή ή την κατασκευή που δεν έχει στην ουσία σημασία και τέλεια να ήταν κατασκευαστικά ή να ξέρω κάν την είδηση), θα πέσει και η τρίτη.

Reaction score
19.415
Εμ , αυτά σας λέω. ¨Ετσι γίνονται οι καλές πλημμύρες. Απο σπάσιμο φραγμάτων, ακατάλληλα σε θέση, παροχετεύσεις, υποδομή, υπολογισμό νερού, υπερχείλησης ή και άλλοι πολλοί λόγοι και παράγοντες. Το ίδιο και στα ποτάμια. ¨Ολα αυτά τα νερά έρχονται απο τα ανάντη, λεκάνες απορροής κλπ. Εάν δεν γίνει δουλειά εκεί δεν σε σώζει τίποτε. Μπορεί να πλημμυρίσεις και με πολύ λιγότερες ποσότητες νερού. Θα ψάχνεις μια ζωή τι έγινε , πως και θα πληρώνεις (ως πολίτης). Αυτα και τα γνωστά των καταπατήσεων που ξέρουμε όλοι. Αλλά οι έντονες βροχές δεν αντιμετωπίζονται χωρίς δουλειά εκεί.

Reaction score
19.415
Καρδίτσα, πάλι κάποιο φράγμα έσπασε και ενώ δεν βρέχει πλημμύρισε ολόκληρο χωριό, θάφτηκε στο νερό όλο. Θα ήταν χειρότερα και ειδικά για την πόλη εάν όλο το βράδυ δεν δουλεύανε να ενισχύσουν τα αναχώματα (γιατί κάτι ξέρουν εκεί οι άνθρωποι το Δήμου καθώς αγροτική περιοχή) ... τότε θα είχε πλημμυρίσει και όλη η πόλη που φαίνεται να γλύτωσε, πρός το παρόν τουλάχιστον.

Reaction score
19.415
Να επίσης και πιο ενδεικτικά βίντεο.

Reaction score
19.415
Ανοιξα TV να δω τι γίνεται. Live δείχνει μια γεφυρίτσα που έχει πέσει στο Βόλο και άσφαλτος που είναι όλη στο αέρα και απο κάτω έχει φάει όλο το χώμα το νερό ... και ένα ζευγαράκι πάνω εκεί κάνει ανέμελα βόλτα χεράκι χεράκι. Άλλοι πιο κάτω είναι στα μαγαζιά τους και κάνουν εργασίες. Φλέρτ με το θάνατο. Τι να πείς ;

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.926
Members
38.263
Νεότερο μέλος
dnikol