Tidal, φιλετα και κρασια!

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.857
Και που λέτε ήρθε το καλοκαιράκι και είπαν να κατεβω μια βολτα Στην αγαπημένη Αθηνα για μερικές μέρες.
Βέβαια οι δουλειές υποχρεώσεις και οι βόλτες έπρεπε να γίνουν πολύ σύντομα σε μερικές μέρες μόνο οπότε από τα πρώτα πράγματα που έκανα ήταν να βρεθώ με το φίλο μου το Μιχάλη aca @Tidal τον αγαπημενο μου τοσα χρονια, με το φοβερο κ τρομερο τινταλενιο συστημα του με τα μαυρα κεραμικα Tidal ηχεια και οχι μονο!

Δυστυχώς λόγω πίεσης χρόνου δεν μπόρεσα να δω πολλούς που θα ήθελα, επιφυλάσσομαι για την επόμενη φορά, ήμασταν και όλη η οικογένεια μαζί οπότε ήταν ζόρικα…

και λοιπον που λετε….

Last edited:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.857
Σ ενα μεγαλο ομορφο και φιλοξενο σπιτι στα βορεια προαστια μενει η Μιχαλης με την οικογενεια του, που οποτε παμε περναμε παντα πολυ ομορφα.

το συστημα του εχει συνεχεις αναβαθμισεις κι εχει φιλοξενησει πολυ κοσμο κ βεβαια πολλα meetings του ACA με μεγαλη επιτυχια.

Η προσφατη και μεγαλυτερη αναβαθμιση θα ελεγα ειναι η προσθηκη 2 subs της Rel με πολυ μεγαλη θα ελεγα επιτυχια.
Βαζω μερικες φωτο και προχωρω σε λεπτομερεις του συστηματος, αν θελει ας βοηθησει κι ο @Tidal

3AFF0B0B-A955-40F5-90A7-227C103DD7A5.jpeg
F7D18DED-A8B3-41D4-AF41-EF55926413CF.jpeg
8849B5B1-E30B-4E2B-8BCF-A9194B658710.jpeg
11132AA3-0466-456D-9124-20C4E4BC8F7A.jpeg

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.857
Να με συγχωρατε αλλα εχω πολυ μεγαλη πιεση στη δουλεια κ δυστυχως δεν προλαβαινω να γραφω…

και λοιπον που λετε, παντα περναμε ωραια στου Μιχαλη.. αυτη τη φορα,δεν καναμε κ λιγα..

Και κρασια πολλα ηπιαμε, κ βουτιες στην πισινα την ωραια καναμε, και μουσκεμα γιναμε, και μουσικες ακουσαμε και κατι παλιοκρεατα κατι παλιοφιλετα εξωτερικου φαγαμε, αστα που να σας τα λεω, χαλια περασαμε… μη πατε…

94D97F81-0973-4E49-A785-33BB5AA25923.jpeg
63FBA282-7C83-49D2-899D-ED3366FEFFD2.jpeg
7F8CE030-F3A6-4579-86CD-5426BB6DAE7E.jpeg
35B1C95C-74E4-427D-92F4-00BDAF90C326.jpeg
DCE283EF-0F0C-40B2-8609-62D235BD759A.jpeg

Reaction score
1.966
ρε συ Μιχάλη τιμωρία την έχεις την τηλεόραση; (καλά της έκανες)
Φίλε διακοσμητική είναι, δεν δουλεύει! :p
Ετοιμάσου για το 30αρι του myatlhete σε κανά μήνα, πάμε μαζί.

@Kotsidis John σε αγαπώ και βαθεία σε ευχαριστώ, όχι αυτό είναι από άλλο! Σε ευχαριστώ εγώ αγορίνα μου, πάντα περνάμε καταπληκτικά και τα καλύτερα έρχονται! Χαίρομαι που σε γνωρίζω και σε έχω φίλο μου!

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.857
Παντα λοιπον περναμε ωραια εκει οταν βρισκομαστε, φυσικα ελπιζω κι οταν ανεβαινει ο Τινταλιδης Θεσνικη .

αλλα εχει δωσει που λετε μεγαλη σημασια ο Μιχαλης στη στηριξη του συστηματος, σ ενα πολυ ομορφο νεο ρακ, και πανακριβο αποτι μου πε, η αληθεια ωραιο ομως τ ατιμο, και 2 τεμαχια, δε το χα δει την τελευταια φορα κι επεσε πανω του το ματι μου, τοσο ομορφο το παλιοπραμα!

επισης εχει κατι κολληματα τελευταια με τα ρουτερ και κοντρα ρουτερ και παλι κοντρα πιο καλο ρουτερ και τροφοδοτικο πανω στο τροφοδοτικο εξτρ, εκει μ εκεινον τον αγαπημενο τον γειτονα του τον @gpol που ολο θαπαω να τον δω κ δεν προλαβαινω με το σουπερ υπερσυστημα τιυ, και λενε ολοι πως παιζει πολυ καλυτερα με τα ψηφιακα, μιας κ εχουν απαρνηθει τα επιγεια αναλογικα μεσα…

τα ενισχυτικα τα πολυ ομορφα sovereign pre - power και πολυ σημαντικο για την ισοσταθμιση τιυ χωρου και διαχειριση sub κλπ το Lyngdorf που εκανε εξαιρετικη δουλεια κι αυτο!

αντε ας μας πει κι ο Μιχαλης 2 λογια μη τα λεω ολα σολο μονος μου…

τον ευχαριστω και παλι για ολες τις ομορφες στιγμες παντα!

Reaction score
657
Παντα λοιπον περναμε ωραια εκει οταν βρισκομαστε, φυσικα ελπιζω κι οταν ανεβαινει ο Τινταλιδης Θεσνικη .

αλλα εχει δωσει που λετε μεγαλη σημασια ο Μιχαλης στη στηριξη του συστηματος, σ ενα πολυ ομορφο νεο ρακ, και πανακριβο αποτι μου πε, η αληθεια ωραιο ομως τ ατιμο, και 2 τεμαχια, δε το χα δει την τελευταια φορα κι επεσε πανω του το ματι μου, τοσο ομορφο το παλιοπραμα!

επισης εχει κατι κολληματα τελευταια με τα ρουτερ και κοντρα ρουτερ και παλι κοντρα πιο καλο ρουτερ και τροφοδοτικο πανω στο τροφοδοτικο εξτρ, εκει μ εκεινον τον αγαπημενο τον γειτονα του τον @gpol που ολο θαπαω να τον δω κ δεν προλαβαινω με το σουπερ υπερσυστημα τιυ, και λενε ολοι πως παιζει πολυ καλυτερα με τα ψηφιακα, μιας κ εχουν απαρνηθει τα επιγεια αναλογικα μεσα…

τα ενισχυτικα τα πολυ ομορφα sovereign pre - power και πολυ σημαντικο για την ισοσταθμιση τιυ χωρου και διαχειριση sub κλπ το Lyngdorf που εκανε εξαιρετικη δουλεια κι αυτο!

αντε ας μας πει κι ο Μιχαλης 2 λογια μη τα λεω ολα σολο μονος μου…

τον ευχαριστω και παλι για ολες τις ομορφες στιγμες παντα!

Να δω ποτε θα μου ερθεις επισκεψη!!!

Reaction score
1.966
Φίλε μου Γιάννη και συνφορουμίτες το σύστημα αποτελείται, από:

Ηχεία: Tidal Piano
Low Frequencies: REL S/5 SHO (x2)
Τελικός: Sovereign Glory
Προ ενισχυτής: Sovereign Director
DAC: Stylos SYS HAD
Room Correction & Sub Integration: Lyngdorf RP-1
Streamer: Melco N100
Converter: Audiobyte Hydra Z